• 04/04/2023

  Hoe Stud zich in heeft gezet voor studentenwelzijn

  Mental Health Week van Stud

  Stud, een organisatie die zich richt op het teruggeven aan de Delftse studenten, zet zich in voor het welzijn van studenten. Dit blijkt onder meer uit de Mental Health Week die Stud heeft georganiseerd om studenten bewust te maken van het belang van geestelijke gezondheid.

  Read More

 • 06/07/2022

  Top 5 zomerbanen via Stud!

  Het is zomervakantie en jij hebt vrije tijd! Wat nu? Ga op zoek naar een toffe bijbaan om flink bij te verdienen waarna je zorgeloos kan genieten op vakantie. In deze blog geven we jou de 5 leukste bijbanen in de zomer die je via Stud kan bemachtigen! Solliciteren op deze vacatures doe je snel en makkelijk via onze website.

  Read More

 • 15/06/2022

  Werken bij de tofste festivals als zomerwerk!

  In deze blog schrijven we over de 5 tofste festivals in de Randstad en omgeving waar jij deze zomer aan de slag kan gaan. Van festivalwerk tot een engineering klus, via Stud vind je de perfecte bijbaan voor in jouw zomervakantie. Lees snel verder om te checken bij welk festival jij aan het werk gaat deze zomer! 

  Read More

 • 24/03/2022

  Stud Klantinterview - UBM Kneuterdijk

  In dit klantinterview spreekt Stud met Marjolijn van Mameren, management assistent bij UBM Kneuterdijk in Den Haag. We spreken Marjolijn over de verbouwing van het voormalige ABN Amro bankgebouw. De afgelopen twee jaar is er flink verbouwd en is het Voco Hotel ontstaan. Studenten van Stud voerden tijdens de bouw een grondige check uit op alle hotel kamers om de afwerking vast te leggen.

  Read More

 • 24/03/2022

  Stud Klantinterview - Sociëteit aan de Maas

  In dit klantinterview spreekt Stud met Niek Bolier, commercieel medewerker bij Sociëteit aan de Maas. We spreken Niek over deze unieke plek in Rotterdam en hoe de uitzendkrachten Stud hier in voor komen. Zo werden de Delftse studenten bijvoorbeeld ingezet als host bij een expositie van Kees Verkade, een bekend Nederlands beeldend kunstenaar.

  Read More

 • 10/03/2022

  Zo bereid je je voor op een baan als ingenieur of architect!

  Zit jij in je bachelor, heb je deze al afgerond of ben je misschien al begonnen aan je master? In deze blog vertellen we jou hoe je je kunt voorbereiden op een carrière als architect of ingenieur. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het aanleren van AutoCAD zoals werd verteld in een vorige blog. Een andere optie waar je aan je carrière kansen kan werken is een stageplek vinden. Ook Stud Studentenuitzendbureau biedt een unieke kans om een kijkje te nemen in de wereld van architecten of ingenieurs. Aan de slag als ingenieur of architect? Zo bereid je je voor!

  Read More

 • 16/02/2022

  Hoe train je jezelf in AutoCAD?

  Elke student kent de moeilijkheden om te werken met ingewikkelde en uitgebreide ontwerpprogramma's. Voorbeelden van zulke programma's zijn Adobe InDesign, Adobe Illustrator, AutoCAD of Revit. Elke student leert zichzelf zo'n programma op een andere manier aan. In deze blog vertellen wij door middel van 5 tips hoe je jezelf het beste kan ontwikkelen in AutoCAD!

  Read More

 • 04/02/2022

  Zo combineer je een studenten bijbaan met jouw studie!

  Iedere student wil zijn studententijd optimaal benutten. Daar komen leuke feestjes, vakanties en allerlei activiteiten bij kijken. Naast deze onkosten heb je ook nog maandelijkse kosten zoals boodschappen en huur. Om aan het einde van de maand geld over te houden zul je naast je studie een bijbaan moeten vinden. In deze blog geven we jou tips hoe je een bijbaan kan combineren met je studie!

  Read More

 • 28/01/2022

  Het scholingsprogramma gedetailleerd uitgelegd voor jou!

  Een opleiding naast je bijbaan, dat is wat uitzendbureaus aan jou kunnen bieden. Wist je dat Stud ook een eigen scholingsprogramma heeft waarbij we de (technische) kennis van studenten verbreden? Veel uitzendkrachten weten er niks van af, maar het is mogelijk om een voucher aan te vragen waarmee je een opleiding kan volgen. In deze blog vertellen we alles over het scholingsprogramma van uitzendbureaus en dus ook die van Stud Studentenuitzendbureau!

  Read More

 • 17/12/2021

  In 5 stappen je jaar afsluiten

  De tijd tikt en het nieuwe jaar is in zicht. Iedereen rond het liefst zonder al te veel stress het jaar af. Eerder schreven wij al over een succesvolle eindejaarstelling, ook dit is onderdeel van afsluiting van het jaar. Daarnaast is het fijn om succesvol en volledig uw boekjaar af te ronden. In dit artikel brengen we 5 tips onder de aandacht waarmee u deze maand aan de slag kunt gaan. Gebruik deze tips om efficiënt aan het werk te gaan! 

  Read More

 • 09/12/2021

  Stud Klantinterview - Croonwolter&dros

  In dit klantinterview spreekt Stud met Harold Vreeburg, directeur HR, werkzaam bij Croonwolter&dros. We praten over de werkzaamheden van Croonwolter&dros en wat de uitzendkrachten van Stud hier in betekenen. In een groot kantoorpand in Rotterdam werken drie Stud uitzendkrachten op de HR-afdeling. Hier worden zij op flexibele basis ingezet voor diverse klussen.

  Read More

 • 01/12/2021

  3 Tips voor een succesvolle eindejaarstelling

  De voorraadtelling aan het einde van het jaar, een struikelblok voor niet alleen logistieke bedrijven maar in veel organisaties. Het belang van de voorraadtelling is cruciaal om de balans op te maken aan het einde van het jaar. Daarnaast is het uiterst belangrijk om een goed beeld te hebben van de magazijnvoorraad. Wanneer je als bedrijf altijd weet hoe de voorraadstand is, zal je nooit iemand teleurstellen. In deze blog geven wij 3 tips om uw voorraadtelling gemakkelijk en efficiënt te laten verlopen.

  Read More

 • 29/11/2021

  Stud Klantinterview - Raccoon Serious Games

  Deze week vindt het Stud klantinterview plaats bij Raccoon Serious Games! We spreken samen met parttime projectmanager Emma de Bie over leerzame spellen voor jongeren en ouderen. Als onderdeel van de Brouwerij is Raccoon Serious Games een bruisende en leerzame werkplek. Inmiddels zijn al 9 uitzendkrachten van Stud aan de slag gegaan bij Raccoon Serious Games!

  Read More

 • 26/11/2021

  Drukte op de werkvloer tijdens de feestdagen

 • 25/11/2021

  Stud Klantinterview - Den Dekker

  Het eerste Stud klantinterview! Tijdens de serie ''Stud Klantinterview'' gaan wij langs bij onze klanten. Dit zijn klanten waar we al langere tijd mee samenwerken of pas net mee in contact zijn gekomen. We spreken over het heden, verleden, de toekomst en de bijdrage die Stud uitzendkrachten leveren. Ditmaal gaan we langs bij Den Dekker Projectmanagement (DDPM)!

  Read More

 • 19/10/2021

  Eindejaarsdrukte vermijden, makkelijker gezegd dan gedaan

  Vanaf het moment dat de zomervakantie is afgelopen is het tijd om voor te bereiden op het einde van het jaar en de feestdagen. Enkele sectoren die erg gevoelig zijn voor deze eindejaarsdrukte zijn de bezorgdiensten, horeca en detailhandel. Afgelopen jaar bereikte de eindejaarsdrukte bij PostNL een hoogtepunt, de horeca staat te popelen om met kerst weer gasten te kunnen ontvangen en de winkels stunten met prijzen tijdens Black Friday, Sinterklaas en de kerstdagen. Het moge duidelijk zijn dat stress tijdens het einde van het jaar een veel voorkomende factor is in veel sectoren in het bedrijfsleven. De hamvraag is; hoe kun je stress tijdens deze decemberdrukte voorkomen?

  Read More

 • 25/06/2021

  Zo haal je snel expertise in huis!

  De kennis en vaardigheden van een persoon of bedrijf zorgen ervoor dat je van expertise kunt spreken. Wanneer je als bedrijf expert bent op het gebied van techniek, wil je natuurlijk de beste technicus in huis halen. Maar hoe haal je die expertise in huis? 

  Read More

 • 25/06/2021

  Nieuw personeel, lastig?

  In tijden zoals deze wordt het steeds lastiger om aan personeel te komen, zeker wanneer je een specifieke doelgroep hebt die je aan wilt spreken. Bij studentenuitzendbureaus vind je continu een nieuwe aanwas aan studenten die open staan voor een nieuwe baan of project waar ze hun tijd en energie in kwijt kunnen. Het werven van nieuw personeel is niet altijd even makkelijk. Wat zijn stappen die je kunt zetten om de mogelijkheid om aan nieuw personeel te komen te vergroten?

  Read More

 • 25/06/2021

  Drukke periodes, zo pak je ze op!

  Drukke periodes in het jaar, iedereen maakt ze mee. Het werk loopt op, er zijn weinig mensen beschikbaar en de vakantie komt eraan. Maar hoe houd jij het hoofd koel tijdens deze stressvolle periodes? 

  Wij geven je 5 tips over hoe jij de drukke periodes minder stressvol kunt maken!

  1. Zorg ervoor dat je personeel pauze neemt. Dit betekent dat ze op het juiste moment een rustmoment inplannen en die rust ook echt nemen. Dat klinkt makkelijk, maar het blijft lastig om echt pauze te nemen als het druk is. Dit komt omdat het nou eenmaal logisch voelt om maar door te werken in plaats van even niks doen. Maar pauze nemen is niks om je schuldig over te voelen. Vind voor jouw werknemers het ideale pauze moment zodat ze effectiever te werk gaan en niet blijven hangen in een sleur. Win-win!

  2. Tijdens drukke periodes raak je vaak het overzicht kwijt. Maak een goede planning en zorg dat deze op orde is. Wat moet ik allemaal nog doen? Wat is er al gedaan? Tip: Maak een goede to-do lijst! Dit helpt je: 

  • Om taken duidelijk te krijgen en overzicht te houden
  • Prioriteiten aan te brengen 
  • Dingen echt af te kunnen vinken

  Zorg ervoor dat je to-do lijst haalbaar is. Wanneer er teveel op je lijstje staat kan dit demotiverend werken.

  3. Al eens nagedacht over het inzetten van mensen buitenaf? Regel het via een (studenten)uitzendbureau! De websites van deze uitzendbureaus zijn een ideaal platform om jouw vacature of klus op te kunnen plaatsen! Het aanbod varieert meestal van flexibele tot fulltime banen op korte- en lange termijn. Bij een uitzendbureau zijn de studenten én de opdrachtgever flexibel. Dus heb je weinig tijd maar wil je wel graag een goede (tijdelijke) werknemer? Neem dan eens contact op met een studentenuitzendbureau, zij kunnen met je meedenken.    

  4. Efficiency is key! Kijk naar de werkdruk van het personeel binnen het bedrijf. Kun je de taken verdelen en mensen efficiënter inzetten? Slimmer werken en kijken naar duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat je als bedrijf efficiënt te werk gaat. Met duurzame inzetbaarheid doelen we op de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle medewerkers in de organisatie. Daarbij is het doel langer gezond, plezierig en productief te werken. Wanneer dit uit balans is kun je kijken naar de manier van werken onder je personeel. Vind dus uit hoe je efficiënt te werk kan gaan en wat werkt voor jouw team.

  5. Ze zeggen meestal van uitstel komt afstel en niets is minder waar. Het is goed om de belangrijkste taken met een deadline bovenaan je to-do lijst te zetten. Betekent dit dat je eventueel iets uit moet stellen? Als dat mogelijk is is dat helemaal niet erg, maar daar komt natuurlijk wel een goede planning bij kijken.

  Al met al zijn er genoeg tips om de drukke periodes door te komen! Heb jij snel personeel nodig? Aarzel dan niet en neem een kijkje op de vacature pagina of neem contact op met Stud!

  Solliciteer hier! 

   

  Read More