• 3/06/2024
  STAND FOR LEARNING

  Stud Academy symposium over drugsbeleid

  Neil Woods en Elze van Driel gaan in gesprek over drugsbeleid.

  Neil Woods deelde zijn fascinerende ervaringen van 14 jaar als undercoveragent in de Engelse onderwereld, waar hij 96 mensen oppakte. Zijn pleidooi voor het legaal reguleren van alle drugs gaf een nieuwe, interessante invalshoek. Elze van Driel (NRC, 'Cocainekoorts' podcast) leidde een vervolggesprek met Neil over deze controversiële kwestie.
  We sloten de avond af met een presentatie van POPPI, het eerste drugsmuseum ter wereld, dat ons meenam in een hypothetische XTC-winkel en liet zien hoe een gereguleerde markt eruit zou kunnen zien.
  Het was een avond vol boeiende gesprekken, interactieve sessies en veel betrokkenheid. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond en aan alle deelnemers voor hun enthousiasme!

 • 17/01/2024
  STAND FOR LEARNING

  Stud Academy lezing over spookstudenten

  Twee experts spreken over spookstudent zijn

  De eerste StudAcademy lezing van 2024 was een enorm succes! Tijdens deze lunchlezing zijn we onder het genot van een heerlijk broodje ingegaan op het thema: de spookstudent. Job van Ballegoijen was vroeger spookstudent en trapte de lezing af met het verhaal over hoe hij na 7 jaar zijn moeder vertelde dat hij niet studeerde. Na dit heftige verhaal ging Job in gesprek met Mieke Bosch van doenalsofjestudeert.nl over het worden en blijven van een spookstudent en hoe je er uiteindelijk uit kan komen. We willen alle gasten bedanken voor de enthousiaste deelname en de goede vragen!

   

  We zien jullie bij de volgende activiteit, houd de avond van 7 mei maar vast vrij... ;)

 • 16/01/2023
  STAND FOR LEARNING

  Eerste Stud Academy lezing 2023!

  Timo Hans spreekt over stress in jouw studentenleven. 

  Op Blue Monday, 16 januari, is de eerste Stud Academy lezing van het jaar waar Timo Hans je een andere kijk op stress laat zien! Met de Mental Health Week die er aankomt (27 feb tot 3 maart), is dit alvast een vroege aftrap om stil te staan bij jouw mentale gezondheid.

  De lezing is bij de DOK, inloop vanaf 19:30 en begin van de lezing 20:00. Trek je huisgenoten, vrienden, studiematen of clubgenoten mee, want het belooft interessant te worden!

  Heb jij er ook al zin in? Meld je dan  aan via de link in op de @studacademy Instagram. Schrijf je snel in, want er zijn maar 100 plekken! VOL = VOL 

  Bovendien krijgen de eerste 20 die zich aanmelden het boek Sterker met Stress van Kelly McGonigal. Kom vooral ook met ons na kletsen bij de borrel achteraf!

  We zien jullie maandag! 

 • 30/05/2022
  STAND FOR LEARNING

  Stud Academy lezing over China

  Ruben Terlou vertelt over 'Chinese dromen'!

  Op maandagavond 30 mei organiseren we de een lezing + interview met Ruben Terlou in Pathé! 

  Om 20:00 beginnen we de avond. Fotograaf en China-expert Ruben Terlou zal dan eerst een lezing geven over ‘Chinese dromen’: hoe ziet China haar toekomst op het wereldtoneel? En andersom, hoe wordt er vanuit de wereld naar China gekeken? Economische groei, mensenrechten, de nieuwe zijderoute: er valt veel te bespreken. Daarom wordt Ruben het tweede gedeelte van de avond geïnterviewd over zijn reizen en zijn loopbaan. Er zal daarbij ook genoeg ruimte zijn voor jullie vragen. Het duurt tot ongeveer 22:00. Hier wil je bij zijn, dus schrijf je snel gratis in!

 • 2/03/2022
  STAND FOR LEARNING

  Stud Academy lezing over roken

  Wanda de Kander en Faberyayo in de Oude kerk!

  Rook jij of mensen in je omgeving en wil je meer weten wat er achter deze industrie schuilt? Kom dan op 2 maart naar de STUD Academy lezing over tabaksverslaving en hoe "de schuld van de verslaving ligt bij de criminele tabaksindustrie, niet bij hen die verslaafd zijn". Ook zullen de sprekers Wanda de Kanter (o.a. Long arts en Activiste) en Faberyayo (o.a. van Jeugd van Tegenwoordig) het hebben over hun eigen ervaring met verslavingen en de stigmas die hier omheen hangen.

 • 3/07/2021
  STAND FOR LEARNING

  Vjeze Fur kookworkshop

  STAND FOR LEARNING

  Vjeze Fur kookworkshop

  Get hungry with Fjeze Fur! 

  Maandag 15 juni gaat Fjeze Fur ons meenemen in zijn culinaire wereld en ons voorzien van een uur vol smakelijke grappen, quizvragen en uiteindelijk een heerlijk avondmaaltijd op jouw eigen eettafel. 

 • 29/04/2021
  STAND FOR LEARNING

  Stud Academy met Daan Boom

  Eén BNér en één deskundige

  Het tweede Stud Academy evenement komt eraan! Zet alvast 29 april in je agenda en kom naar ons nieuwe evenement! Een interactieve sessie dat wordt gepresenteerd door Daan Boom en begeleid door een expert. 

 • 18/02/2021
  STAND FOR LEARNING

  Kleien met Ellie Lust

  Kleien met Ellie Lust

  Ellie Lust, bekend van haar politie-achtergrond en Wie Is De Mol! Een interactieve lezing van een uur waar Ellie met ons kleit, haar ervaringen deelt en al jullie vragen beantwoordt!

 • 5/05/2019
  STAND FOR LEARNING

  Wanderlust met Floortje Dessing

  Get a wanderlust

  Make you wish you were anywhere but where you are... 

  De derde editie van Stud Academy wordt gehouden op 5 juni. Haal je gratis tickets op via het Facebook evenement, en zorg dat je bij deze lezing van Floortje Dessing bent!

  Ontdek meer!

  Learning@1x2

  Don't wish for it,
  work for it

  Wil jij bijverdienen en werkervaring op doen? Scrol door onze vacatures en solliciteer!

  Go to work
  Ideas@1x2

  Everything begins with an idea

  Bij Stud kun je terecht voor een sponsordeal of financiële ondersteuning voor jouw project

  Go to Ideas
  Fun@1x2

  Time flies when you are having fun

  Wij organiseren ook uitdeelacties, BBQ's en Stud Playground!

  Go to Fun