Posted by Guus Meinema on 28-jan-2022 12:15:00

Een opleiding naast je bijbaan, dat is wat uitzendbureaus aan jou kunnen bieden. Wist je dat Stud ook een eigen scholingsprogramma heeft waarbij we de (technische) kennis van studenten verbreden? Veel uitzendkrachten weten er niks van af, maar het is mogelijk om een voucher aan te vragen waarmee je een opleiding kan volgen. In deze blog vertellen we alles over het scholingsprogramma van uitzendbureaus en dus ook die van Stud Studentenuitzendbureau!

NBBU-cao

Stud is als uitzendbureau verbonden aan de NBBU. Deze organisatie is ooit in 1994 opgericht met als doel de belangen te behartigen van uitzendbureaus in het midden- en kleinbedrijf. Stud werkt ook met de zogenaamde NBBU-cao. NBBU-leden zijn volgens de cao verplicht jaarlijks 1,02 procent van het feitelijke loon van flexkrachten te reserveren voor scholing. Scholing biedt uitgelezen mogelijkheden om bij te leren en daar wil Stud dan ook graag aan bijdragen. Meerdere uitzendkrachten hebben via Stud gekozen om een BHV-cursus te gaan volgen.

Scholingsvouchers

De Scholingsvoucher is een vergoeding die uitzendkrachten krijgen voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Uitzendkrachten kunnen zelf bepalen welke opleiding of training zij willen volgen, de enige voorwaarde is dat er een relatie moet zijn met het huidige of toekomstige werk. De Scholingsvoucher is bedoeld om het opleidingsniveau te verhogen, een positieve leerervaring mee te geven en de uitzendkracht breder inzetbaar te maken. Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor deze voucher? Check dan https://www.doorzaam.nl/

Revit, AutoCAD, Python en Matlab

Op dit moment is Stud bezig met het uitbreiden van het scholingsprogramma. Uitzendkrachten kunnen een leerzame cursus kiezen ter verrijking van hun persoonlijke ontwikkeling en hun werkzaamheden binnen Stud en in de toekomst. Denk hierbij aan cursussen voor Revit, AutoCAD, Python of Matlab. Stud wil graag voorzien in technische bijbanen waarbij je je IT-skills kan uitbreiden. De kwaliteit van het werk dat je zal leveren wordt niet alleen beter met scholing, maar zal ook in je latere carrière helpen. Binnenkort zullen deze cursussen worden aangeboden als jij aan de slag gaat bij Stud.

photo-1515879218367-8466d910aaa4

Stud Academy

Enkele jaren geleden is Stud Academy in het leven geroepen. Deze commissie werd opgericht om Delftse studenten uit hun Technische bubbel te trekken. Stud Academy helpt je je horizon (nog) verder te verbreden! Stud Academy wil je graag iets bijbrengen over onderwerpen die daarbuiten vallen. Afgelopen jaren heeft Stud Academy mogen samenwerken met bijvoorbeeld Ellie Lust, Daan Boom, Fjeze Fur en Floortje Dessing. Het scholingsbudget van Stud wordt dus met name hier aan uitbesteed.

Wil jij als uitzendkracht aan de slag bij Stud en daarnaast geschoold worden? Bekijk dan het aanbod via onderstaande button!

Solliciteer hier

Topics: Campagne Januari-Maart