• 24/03/2022

  Stud Klantinterview - UBM Kneuterdijk

  In dit klantinterview spreekt Stud met Marjolijn van Mameren, management assistent bij UBM Kneuterdijk in Den Haag. We spreken Marjolijn over de verbouwing van het voormalige ABN Amro bankgebouw. De afgelopen twee jaar is er flink verbouwd en is het Voco Hotel ontstaan. Studenten van Stud voerden tijdens de bouw een grondige check uit op alle hotel kamers om de afwerking vast te leggen.

  Read More

 • 24/03/2022

  Stud Klantinterview - Sociëteit aan de Maas

  In dit klantinterview spreekt Stud met Niek Bolier, commercieel medewerker bij Sociëteit aan de Maas. We spreken Niek over deze unieke plek in Rotterdam en hoe de uitzendkrachten Stud hier in voor komen. Zo werden de Delftse studenten bijvoorbeeld ingezet als host bij een expositie van Kees Verkade, een bekend Nederlands beeldend kunstenaar.

  Read More

 • 10/03/2022

  Zo bereid je je voor op een baan als ingenieur of architect!

  Zit jij in je bachelor, heb je deze al afgerond of ben je misschien al begonnen aan je master? In deze blog vertellen we jou hoe je je kunt voorbereiden op een carrière als architect of ingenieur. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het aanleren van AutoCAD zoals werd verteld in een vorige blog. Een andere optie waar je aan je carrière kansen kan werken is een stageplek vinden. Ook Stud Studentenuitzendbureau biedt een unieke kans om een kijkje te nemen in de wereld van architecten of ingenieurs. Aan de slag als ingenieur of architect? Zo bereid je je voor!

  Read More

 • 16/02/2022

  Hoe train je jezelf in AutoCAD?

  Elke student kent de moeilijkheden om te werken met ingewikkelde en uitgebreide ontwerpprogramma's. Voorbeelden van zulke programma's zijn Adobe InDesign, Adobe Illustrator, AutoCAD of Revit. Elke student leert zichzelf zo'n programma op een andere manier aan. In deze blog vertellen wij door middel van 5 tips hoe je jezelf het beste kan ontwikkelen in AutoCAD!

  Read More

 • 04/02/2022

  Zo combineer je een studenten bijbaan met jouw studie!

  Iedere student wil zijn studententijd optimaal benutten. Daar komen leuke feestjes, vakanties en allerlei activiteiten bij kijken. Naast deze onkosten heb je ook nog maandelijkse kosten zoals boodschappen en huur. Om aan het einde van de maand geld over te houden zul je naast je studie een bijbaan moeten vinden. In deze blog geven we jou tips hoe je een bijbaan kan combineren met je studie!

  Read More

 • 28/01/2022

  Het scholingsprogramma gedetailleerd uitgelegd voor jou!

  Een opleiding naast je bijbaan, dat is wat uitzendbureaus aan jou kunnen bieden. Wist je dat Stud ook een eigen scholingsprogramma heeft waarbij we de (technische) kennis van studenten verbreden? Veel uitzendkrachten weten er niks van af, maar het is mogelijk om een voucher aan te vragen waarmee je een opleiding kan volgen. In deze blog vertellen we alles over het scholingsprogramma van uitzendbureaus en dus ook die van Stud Studentenuitzendbureau!

  Read More