Posted by Guus Meinema on 24-mrt-2022 11:04:07

In dit klantinterview spreekt Stud met Niek Bolier, commercieel medewerker bij Sociëteit aan de Maas. We spreken Niek over deze unieke plek in Rotterdam en hoe de uitzendkrachten Stud hier in voor komen. Zo werden de Delftse studenten bijvoorbeeld ingezet als host bij een expositie van Kees Verkade, een bekend Nederlands beeldend kunstenaar.

IMG_9382

Waar het begon

De sociëteit aan de Maas is opgericht in 1851 en had destijds een handjevol leden, rond 1950 bestond de vereniging uit 800 leden. Nu is deze roei- en zeilvereniging uitgegroeid tot een plek voor 2250 leden met een prachtig sociëteitsgebouw, opgeleverd in 1908 en ontworpen door de Rotterdamse architecten Barne Hooijkaas jr. en Michiel Brinkman. Je hebt hier fantastisch uitzicht op de Erasmusbrug! Op deze unieke locatie kunnen leden genieten van een lunch, borrel of diner. Naast de locatie aan de Maas behoren ook twee andere locatie tot de Sociëteit. Aan de Rotte kan worden geroeid en op de Kralingse Plas wordt gezeild. Via via sluiten steeds meer leden zich aan bij de Sociëteit. In de eerste lockdown werd het hele ledenbestand gecontact en gevraagd wie er hulp nodig had. Dit verbeeld dan ook de verbondenheid en het familiegevoel dat hier leeft.

"Ik had nog nooit gehoord van Stud maar dit was zeker een positieve  ervaring!"

dsc06823

Evenementen

Niek Bolier is werkzaam als commercieel medewerker wat betekent dat hij ook een deel van de salesfunctie draagt. Hij behandeld al het inkomend verkeer, aanvragen per email en per telefoon. Wat de Sociëteit aan de Maas uniek maakt is dat zij veel leden hebben die komen voor de sport en daarmee competitief zijn ingesteld, zij halen het beste in elkaar naar boven. Daarnaast hebben de leden van 'De Maas' op vertoon van hun lidmaatschap toegang tot diverse andere clubs in Nederland en het buitenland. 

Op de Sociëteit vinden ieder jaar vele evenementen plaats, denk aan een wilddiner, gala en Havendagen. Daarnaast vond afgelopen jaar de kunstexpositie van Kees Verkade plaats. Op dit event hebben de studenten van Stud mogen hosten. Dit was de eerste keer dat wij als Stud hebben mogen inspringen. Niek Bolier was erg enthousiast over de samenwerking met jonge studenten. Daarnaast is Sociëteit aan de Maas zeer te spreken over het telefonisch contact en het snelle antwoord dat zij kregen!

"Het leuke aan jonge studenten is dat zij nog niet gekneed zijn en de jonge geest bij zich dragen!"

Zou jij ook Delftse studenten willen inzetten op jouw bedrijfsevenement? Neem contact met ons op!

Solliciteer hier! 

 

Topics: Campagne Januari-Maart, Sociëteit aan de Maas