Posted by Guus Meinema on 15-jun-2022 11:33:32

In deze blog schrijven we over de 5 tofste festivals in de Randstad en omgeving waar jij deze zomer aan de slag kan gaan. Van festivalwerk tot een engineering klus, via Stud vind je de perfecte bijbaan voor in jouw zomervakantie. Lees snel verder om te checken bij welk festival jij aan het werk gaat deze zomer! 

Blijdorp festival

Op 6 augustus zal het Blijdorp festival plaatsvinden. Blijdorp festival geeft om de planeet en zorgt voor een groen en schoon decor. Met artiesten als ADF Samski, Elias Mazian en S10 zal je zeker vermaakt worden! Licht, kunst en (inter)nationale helden komen samen in Rotterdam. Ga hier flexibel aan de slag achter de bar bijvoorbeeld voor slechts één dag en verdien bij tijdens je vakantie!

Dekmantel festival

Dekmantel festival een van de meest vooruitstrevende elektronische muziekfestivals van Nederland. Ieder jaar komt hier de crème de la crème van de house en techno bijeen. Artiesten wordt aangemoedigd om gewaagde muziek te draaien wat de creativiteit stimuleert en Dekmantel een progressief festival maakt. Dekmantel heeft haar line-up verdeeld over zes stages in het Amsterdamse bos, onder de rook van Schiphol. Een echte aanrader voor deze zomer!

brandon-bynum-nS5a7EhYtew-unsplash

Parkpop

Parkpop verhuist dit jaar naar het Malieveld in Den Haag, de nationale popstad! Op deze fantastische locatie kun je genieten van (inter)nationale top artiesten. De toegang tot het festival is helemaal gratis, je kunt dus last-minute nog beslissen om hier heen te gaan. Artiesten die hier zullen optreden zijn grote Nederlandse namen zoals Goldband, Donnie en Maan. 

North Sea Jazz

Het NN North Sea Jazz festival is een jaarlijks jazz festival dat plaats vindt in Ahoy Rotterdam. Vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli zullen artiesten als Herbie Hancock, BADBADNOTGOOD en Gregory Porter optreden. Artiesten van wereldformaat! Als uitzendkracht kun jij het hele weekend aan de slag bij North Sea Jazz, een van de grootste festivals van Zuid-Holland.

peter-okwara-jN1C1V2W2fw-unsplash

Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole, afgekort DTRH, is een driedaags muziekfestival dat voor het eerst werd gehouden in 2014. DTRH wordt georganiseerd in De Groene Heuvels, een recreatiepark in de buurt van Nijmegen. Je vind op dit festival concerten van Disclosure, Gorrilaz en Bicep! Via verschillende uitzendbureaus kan je hier aan de slag.

Naast tijdelijk festivalwerk in de zomer en een bijbaan in de evenementen branche biedt Stud ook technisch gerelateerd zomerwerk aan. Neem vooral een kijkje op onze vacaturepagina en vind de perfecte bijbaan!

Solliciteer hier! 

Topics: Zomer Campagne