Posted by Guus Meinema on 6-jul-2022 11:53:33

Het is zomervakantie en jij hebt vrije tijd! Wat nu? Ga op zoek naar een toffe bijbaan om flink bij te verdienen waarna je zorgeloos kan genieten op vakantie. In deze blog geven we jou de 5 leukste bijbanen in de zomer die je via Stud kan bemachtigen! Solliciteren op deze vacatures doe je snel en makkelijk via onze website.

kemal-esensoy-5fDSmgmY_rE-unsplash

Websites verbeteren

Wil jij aan de slag in de zomer binnen een ICT gerelateerde functie? Dan heeft Stud twee verschillende studenten bijbanen in de ICT voor jou! Goed bijverdienen kan bij alle twee deze vacatures. 

Binnen Deltares is er een vanuit het verdere verleden een wildgroei aan websites ontstaan met daarbij zogenaamde re-directs. Het eigenaarschap van de verschillende sites is veelal onbekend en derhalve worden de sites niet meer onderhouden. Ook zullen sommige sites niet meer actief zijn. Onder regie van Deltares ICT willen we de volledige set aan URL’s en Certificaten inventariseren. Het gaat om ca 600 entries waarvan er een status controle plaats moet vinden en dito geregistreerd moet worden.

Flexible / Start: As soon as possible / Delft / You'll earn: €14,00

Solliciteer hier!

Of ga aan de slag bij Stedin als verbeteraar van hun SharePoint omgeving.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van de excellente dienstverlening van Business Support Services. Waar SharePoint Intranet, als voornaamste informeerkanaal, een belangrijk onderdeel van is. Om hun klantbelofte “Moeiteloos zaken doen met BSS” waar te maken, is duidelijke en volledige informatievoorziening cruciaal. Aan jou de opdracht hun Intranetpagina’s zodanig in te richten dat bezoekers zo min mogelijk moeite moeten doen om hun doel te bereiken.

Part-time / Start: As soon as possible / Delft / You'll earn: €15,00

Solliciteer hier!

fatos-bytyqi-Agx5_TLsIf4-unsplash

Toezichthouder bij een woonorganisatie

Flexibel aan de slag in de nachturen? Dan is deze bijbaan perfect voor jou als student! JIT Wonen is een project van welzijnsorganisatie Xtra in Den Haag. Hier wonen 76 jongeren van rond de 20 jaar onder begeleiding. Het gaat om jongeren met verschillende achtergronden, die nooit hebben geleerd zelfstandig te wonen. Jij zal hier toezicht houden in het weekend en in de nacht. De ideale bijbaan als je slapend rijk wil worden!
 

Part-time / Start: As soon as possible / Den Haag / You'll earn: € 12,29

Solliciteer hier!

priscilla-du-preez-DAFh1p9huAE-unsplash (1)

Werken in een buitensportwinkel

Ga jij elke vakantie op buitenavontuur? Ben jij enthousiast over outdoor producten? En ben je niet bang voor een uitdaging? Ga aan de slag in de grootste buitensportwinkel van Nederland! Het is jouw taak als buitenexpert om de ultieme klantbeleving te geven vanaf het moment dat zij de drempel van de winkel over stappen. Je begroet iedereen met een glimlach, zorgt dat alles er netjes uit ziet, adviseert klanten en praat mee over hun mooiste avonturen. Kortom: Veel afwisselende werkzaamheden, leuke collega’s en een inspirerende werkomgeving. Heb jij verkoopskills én ben je gek op buiten? Solliciteer dan snel en wordt onze top verkoper in Leidschendam of Rotterdam!

Part-time / Start: As soon as possible / Rotterdam / You'll earn: €11,25

Solliciteer hier!

julian-bialowas-ilkTnuMunP8-unsplash (1)

Administratief medewerker

In de functie als administratief medewerker krijg je een leerzame werkervaring. De collega’s van de afdeling Servicekosten van DUWO puzzelen aan en checken op detailniveau de doorberekening van service- en stookkosten, die studenten jaarlijks betalen. Zij verzamelen gegevens, coderen en sturen de afrekening van de werkelijke servicekosten. Daarnaast beantwoorden zij ook regelmatig vragen van de (internationale) studenten. Om deze collega’s te ondersteunen in hun werkzaamheden zoeken wij een administratieve duizendpoot voor 32 uur in de week. Wil jij alvast geld verdienen voor aankomend studiejaar? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

Fulltime / Start: As soon as possible / Leiden / You'll earn: €15,97

Solliciteer hier!

Servicemedewerker autoverhuur

Bij een autoverhuurder is het altijd topdrukte in de zomervakantie. Stud is op zoek naar een student die aan de slag wil gaan bij een autoverhuurder in Den Haag! Je gaat je bezighouden met onder andere het schoonmaken, uitgeven en verrijden van auto's en busjes en klanten te woord staan. Je kunt hier flexibel aan de slag en je eigen werkrooster bepalen. 

Part-time / Start: As soon as possible / Den Haag / You'll earn: € 12,00

Solliciteer hier!

Topics: Zomer Campagne