Posted by Guus Meinema on 25-nov-2021 8:15:00

Het eerste Stud klantinterview! Tijdens de serie ''Stud Klantinterview'' gaan wij langs bij onze klanten. Dit zijn klanten waar we al langere tijd mee samenwerken of pas net mee in contact zijn gekomen. We spreken over het heden, verleden, de toekomst en de bijdrage die Stud uitzendkrachten leveren. Ditmaal gaan we langs bij Den Dekker Projectmanagement (DDPM)!

We gaan op bezoek bij Jos Wulms en Michel Wijers. Den Dekker Projectmanagement is specialist in het begeleiden van bouwprocessen voor retail en winkelorganisaties en focust zich voornamelijk op winkelbouw, projectmanagement en ontwerp. Voor ongeveer 100 opdrachtgevers begeleiden zij het proces vanaf het moment van de eerste tekening tot en met de uiteindelijke oplevering van het gebouw. De klanten van DDPM bevinden zich voornamelijk in de retailbranche. Echter leveren zij ook gebouwen op verschillende sectoren zoals de horeca, hospitality en (particuliere) woningbouw.  Grote opdrachtgevers zijn bedrijven zoals Starbucks, HEMA, Nespresso, Asics, SPAR en SowLow.

Den Dekker

Waar het begon

We nemen een sprong terug in de tijd. In 2007 startte Jim den Dekker, na veel ervaring opgedaan te hebben, voor zichzelf. Na één jaar had Den Dekker Projectmanagement al 4 tot 5 werknemers. Inmiddels is DDPM flink gegroeid en werken er zo’n 40 werknemers.

"Ambitie en dynamiek, we kunnen niet zonder"

Den Dekker Projectmanagement opereert voornamelijk in de Benelux, echter worden technische bouwtekeningen verzorgd voor over de hele wereld. De groei van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat Den Dekker Projectmanagement is flink is uitgebreid. Met het oprichten van Den Dekker Construction management (DDCM) én Den Dekker Facility management (DDFM) zijn er twee nieuwe bedrijven bijgekomen. DDCM houdt zich bezig met construction management en aannemerswerk en is hiermee de turn-key bouwpartner die het onderste uit de kan haalt. Bij DDFM staat het beheren van retail faciliteiten en het efficient oplossen van alle voorkomende storingen en calamiteiten hoog in het vaandel. DDFM zorgt voor het ontzorgen van verschillende diensten nadat een project is opgeleverd. 

Den Dekker Projectmanagement

Hoogtepunt 

Jos en Michel hebben al vele projecten mogen verzorgen, maar er springt er een écht uit. Het hoogtepunt bij DDPM van het afgelopen jaar is The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dit is een shoppingmall gebouwd op Amerikaanse wijze en is eerste bestemming in Nederland waar retail, leisure en entertainment samenkomen. Den Dekker Projectmanagement heeft hier een 30-tal aan projecten uitgevoerd. Hier zijn zij vanaf de start van het project tot de recente oplevering ca. 4 jaar mee bezig geweest. Naast dat dit project plaatsvond in een enorm inspirerende omgeving leverde dit project ook mooie nieuwe opdrachten op. 

"Unieke projecten vragen om specifieke diensten."

Last van eindejaarsdrukte? 

Ook DDPM heeft last van de eindejaarsdrukte. De stress die bedrijven ervaren komt voor DDPM al dichtbij. Veel opdrachtgevers willen graag hun winkels geopend hebben nog vóór december, zodat zij op tijd zijn voordat de koopgekte gaat beginnen. Het afronden van projecten vind het meeste plaats in deze tijd van het jaar. In voorjaar vindt ook nog een piekmoment plaats, dit omdat de klanten dan toewerken naar de zomer waar het ook enorm druk kan zijn met de vakanties die dan weer beginnen. 

Samenwerking met Stud

Al meer dan 5 jaar werkt Stud samen met Den Dekker Projectmanagement. De connectie tussen slimme technische studenten en DDPM is sterk omdat zij werken met architecten, interieurontwerpers en (technische) tekenaars. De ondersteuning en bijdrage van studenten bij deze enorme projecten is groot. Al meer dan 30 AutoCAD (Computer Aided Design) studenten zijn bij Den Dekker Projectmanagement aan de slag gegaan!

Maar ook nu is DDPM op zoek naar studenten die hen kunnen helpen bij grote projecten. Op dit moment zijn zij op zoek naar studenten met AutoCAD en Revit ervaring die willen bijdragen aan een grote opdracht. Je werkt op de tekenkamer in teamverband met andere tekenaars en staat in nauw contact met de projectmanager en uitvoerder!

Wil jij solliciteren voor de functie als AutoCAD/Revit student?

Solliciteer hier