• 17/12/2021

  In 5 stappen je jaar afsluiten

  De tijd tikt en het nieuwe jaar is in zicht. Iedereen rond het liefst zonder al te veel stress het jaar af. Eerder schreven wij al over een succesvolle eindejaarstelling, ook dit is onderdeel van afsluiting van het jaar. Daarnaast is het fijn om succesvol en volledig uw boekjaar af te ronden. In dit artikel brengen we 5 tips onder de aandacht waarmee u deze maand aan de slag kunt gaan. Gebruik deze tips om efficiënt aan het werk te gaan! 

  Read More

 • 09/12/2021

  Stud Klantinterview - Croonwolter&dros

  In dit klantinterview spreekt Stud met Harold Vreeburg, directeur HR, werkzaam bij Croonwolter&dros. We praten over de werkzaamheden van Croonwolter&dros en wat de uitzendkrachten van Stud hier in betekenen. In een groot kantoorpand in Rotterdam werken drie Stud uitzendkrachten op de HR-afdeling. Hier worden zij op flexibele basis ingezet voor diverse klussen.

  Read More

 • 01/12/2021

  3 Tips voor een succesvolle eindejaarstelling

  De voorraadtelling aan het einde van het jaar, een struikelblok voor niet alleen logistieke bedrijven maar in veel organisaties. Het belang van de voorraadtelling is cruciaal om de balans op te maken aan het einde van het jaar. Daarnaast is het uiterst belangrijk om een goed beeld te hebben van de magazijnvoorraad. Wanneer je als bedrijf altijd weet hoe de voorraadstand is, zal je nooit iemand teleurstellen. In deze blog geven wij 3 tips om uw voorraadtelling gemakkelijk en efficiënt te laten verlopen.

  Read More

 • 26/11/2021

  Drukte op de werkvloer tijdens de feestdagen