Blink jij uit in jouw vakgebied of talent?

In 2023 is het Excellentieprogramma in het leven geroepen als onderdeel van het Stud Fonds. Het doel van dit programma is om Delftse studenten de kans te geven hun bijzondere talenten te ontwikkelen. Met het Excellentieprogramma kunnen studenten een vergoeding krijgen voor de kosten die ze moeten maken om zichzelf te verbeteren in hun vakgebied. 

Waar het Stud Fonds geen persoonlijke kosten vergoedt (reiskosten, entreegelden, oefenkosten), doet het Excellentieprogramma dat wel. Zo promoveerde het eerste elftal van de Delftsche Studenten Rugby Club naar de Hoofdklasse. Door op het hoogste rugbyniveau van Nederland te spelen was het van groot belang om blessures te voorkomen en sneller te herstellen van blessures. Daarom dekte de eerste samenwerking met het Excellentieprogramma de kosten van fysiotherapie en alternatieve methoden. 

Dus ben je student en verleg je de grenzen op het gebied van sport, kunst of muziek? Laat het ons dan weten door het aanvraagformulier in te vullen!

Belangrijke opmerking: we ondersteunen alleen initiatieven waarvoor studenten geen ECTS ontvangen. Scroll naar beneden voor interessante voorbeelden die het Stud Fonds Excellentieprogramma ondersteunde. 

Vul je gegevens in

Lees bovenstaande tekst goed door voordat je een aanvraag indient.

Downloads

You have other plans?

Fund

Stud Fonds

Het doel van het Stud Fonds is het stimuleren van innovatieve ideeën van lokale studenten. Klik verder als je meer wil leren!

Change the world
Sponsoring

Sponsoring

Heb jij idee voor een feest, sportwedstrijd of een ander evenement voor studenten? Klik dan hier om meer te leren!

Spark a boring day

Need more inspiration?

Take a look at all the ideas other students have. But watch out, maybe you'll get an awesome idea of your own!

Hyperloop

In 2015, Elon Musk founded the Hyperloop SpaceX Pod competition .The goal of this competition was to support, challenge and encourage students from all over the world to build the best high-speed pod. Delft wanted to be part of this. With a group of young, motivated students from the TU Delft, they formed the first Delft Hyperloop 

In 2015, Elon Musk founded the Hyperloop SpaceX Pod competition ...

Bekijk meer

Hyperloop

In 2015, Elon Musk founded the Hyperloop SpaceX Pod competition .The goal of this competition was to support, challenge and encourage students from all over the world to build the best high-speed pod. Delft wanted to be part of this. With a group of young, motivated students from the TU Delft, they formed the first Delft Hyperloop…

Bekijk meer