Wat levert Stud u op?

Ieder bedrijf kent het wel: belangrijke maar niet urgente taken die het to-do lijstje net niet halen. U weet dat het moet gebeuren, maar hebt niet de tijd of de kennis in huis. Vaak blijven dit soort taken weken liggen voordat ze worden opgepakt. Dit is de uitgesproken kans om een student in te zetten. Of het nu fulltime, parttime, voor een project of zelfs voor maar een dag is, studenten werken flexibel, snel en slim. Zo is uw to-do lijstje voor u het weet weer helemaal bij!

Inhoudelijke kennis@1x2

Inhoudelijke
kennis

Onze studenten kunnen met hun technische achtergrond voor specifieke klussen ingeschakeld worden. Door een sterk analytisch vermogen kunnen ze veel verschillende klussen aan. Daarnaast leren ze ook snel wat tijd scheelt bij het inwerken.

arrow-blue-down
Aan de slag@1x2

Helpende
handjes

Naast specifieke klussen kunnen onze studenten ook ingezet worden voor andere klussen. Omdat onze studenten leergierig zijn, pikken ze nieuwe vaardigheden makkelijk op. Hierdoor kunnen de studenten snel ingezet worden.

arrow-roze-down

Waar staat Stud voor?

Learning@1x2

Voor en door
studenten

Stud is het grootste studentenuitzendbureau van Delft. Elk jaar schrijven 1000 nieuwe studenten zich in bij Stud, waardoor wij beschikken over een zeer grote groep technische toppers. Stud wordt gerund door zeven studenten van de TU Delft wat zorgt voor de verbinding tussen student en bedrijfsleven.

Geen winst@1x2

Geen
winstoogmerk

Onze winst wordt teruggegeven aan de Delfts student door het sponsoren van verschillende soorten studenteninitiatieven. Zo ondersteunen wij dreamteams zoals Vattenfal Solar Team en Hyperloop. Daarnaast kunnen innovatieve start-ups en studenten met een goed verhaal en een ludiek idee bij Stud terecht voor financiële steun.

MVO@1x2

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Stud staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vandaal. Zo beschikken wij over een MVO keurmerk. Daarnaast heeft Stud een vertrouwenspersoon voor onze uitzendkrachten waar ze met vragen terecht kunnen.

De werkwijze van Stud

Wanneer u vragen hebt over het proces, twijfel niet om contact op te nemen met een van onze accountmanagers.

Vacature

U heeft een vacature

Gesprek

Contact accountmanager

Werving & Selectie

Werving & selectie

Aan de slag

Aan de slag bij uw bedrijf

Wie hebben Stud al ontdekt?

Veel bedrijven hebben Stud al ontdekt. Hier lees je een paar ervaringen van onze klanten.