Work

Data-engineer gezocht!

Ben jij een resultaatgerichte data engineer / back-end developer en lijkt het je leuk om te werken aan concrete dataprojecten die ertoe doen? Lees dan snel verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,00
€,00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam, Vanuit huis

TYPE IT/Programming

Job description

Bij dit data-analyse bedrijf werken we vanuit het Schieblock in Rotterdam centrum met ongeveer 5 man onder andere aan ongevalrisico.nl. Ongevalrisico groeit lekker door met intussen zeven provincies en ruim 150 gemeenten als opdrachtgevers. Ook internationaal worden de eerste stappen gezet. De datasets waar we mee werken zijn interessant: we koppelen massive veel open en gesloten geo-data op het gebied van verkeersveiligheid en mobiliteit. Ook werken we met floating car data van o.a. TomTom en ANWB om er beter achter te komen welke wegen gevaarlijk zijn (Python, PostGIS/SQL). En alles draait (containerized) in de cloud wat ook de nodige data engineering uitdagingen met zich meebrengt. Mocht je je willen ontwikkelen richting front-end (Reactjs, Python Dash) of projectmanagement (agile SCRUM) dan zijn er mogelijkheden volop.

Volgens de werkstudenten en freelancers met wie we vaak samenwerken: 'werken bij dit bedrijf is echt een buitenkans om snel veel te leren over geo data science en data engineering in een informeel bedrijf met veel full stack ervaring. Het is ook leuk dat het om een concreet onderwerp draait als het verminderen van verkeersongevallen in Nederland.'

Bij dit bedrijf draait het overigens niet alleen om coden - we hebben regelmatig uitjes / etentjes, drinken af en toe een biertje en ter afleiding spelen we ook vaak een potje tafelvoetbal of dart.

Is dit de baan voor jou? Solliciteer hieronder!

If you still want to know more about the job, contact Emile Wesselink (emile@stud.nl). You will get answers to all your questions!

Duration

  • 32-40 uur per week
  • Onbepaalde tijd
  • Relaxt, informeel bedrijf in Rotterdam centrum
  • Werk op locatie, en eventueel deels vanuit huis
  • 2 a 3 dagen per week ook eventueel mogelijk

Skills needed

  • Data engineer / back-end developer
  • Relevante HBO/WO opleiding en ervaring met Python en SQL/PostGIS is een plus
  • Een buitenkans om veel te leren en te groeien naar een zeer stevige data engineer / back-end developer
  • Ontwikkelen richting front-end of projectmanagement is goed mogelijk

You might also like

Driving

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Simple Jobs

/ Starts on: 1 juli / Delft /

Administrative/Service Desk

/ Starts on: Juli 2024 / Rotterdam /

Marketing

/ Starts on: As soon as possible / Delft /