Work

Bouwkundig Adviseur

Dit adviesbureau voor kwaliteitsbeheersing en eisenmanagement in bouwprojecten is op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij die student die serieus met zijn of haar studie bezig is en een opgeruimde kamer heeft? Lees dan vooral verder.

YOU’LL EARN
€14.00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Engineering

Job description

Dit bedrijf is op weg om van de applicatie BriefBuilder de no 1 voor Requirements Management (SE) te maken. Ze zoeken enthousiaste en gedreven mensen, die serieus kunnen bijdragen aan dit succes. Software-skills heb je niet nodig.

Je gaat klanten adviseren bij het gebruik van BriefBuilder en op bouwprojecten. Het kan daarbij gaan om het vastleggen en analyseren van eisen, het ontwikkelen van test- of verificatieplannen, het ontwikkelen van eisenbibliotheken en/of de advisering rondom de algehele inzet van BriefBuilder in een project. Uiteraard word je hierin opgeleid en begeleidt.

BriefBuilder wordt gebruikt bij utiliteitsprojecten (ziekenhuizen, onderwijsvoorzieningen, kantoren), infrastructurele projecten (wegen, spoor, tunnels) en in de energiesector (transport (waterstof, gas), windmolenparken, hoogspanningsinstallaties). BriefBuilder wordt vooral gebruikt door opdrachtgevers, bouwers en ingenieursbureaus. De rode draad is echter altijd hetzelfde: kwaliteitsbeheersing, door het systematisch vastleggen, analyseren en verifiëren van specificaties.

Is dit de job voor jou en lijkt het jou tof om bij dit bedrijf te werken? Solliciteer!

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal 3 dagen per week
  • Voor een paar maanden

Skills needed

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je hebt interesse in bouwprojecten
  • Je bent leergierig
  • Het is een pre als je een achtergrond hebt in bouwkunde of civiele techniek

You might also like

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Hospitality

/ Starts on: As soon as possible / Den Hoorn /

Simple jobs

/ Starts on: 13 juli / Delft /