Work

Bouwkundig Adviseur!

Ben jij die student die serieus met zijn of haar studie bezig is en een opgeruimde kamer heeft? Lees dan vooral verder. Wij zoeken collega’s die ook slim, secuur en geordend zijn. Een analytisch denkniveau, gecombineerd met een Rotterdamse mentaliteit is een mooie combi. Een bouwkundige of civiele achtergrond helpt zeker maar is niet vereist. ICOP is een adviesbureau voor kwaliteitsbeheersing en eisenmanagement in bouwprojecten, op zoek naar jou!

YOU’LL EARN
€14.00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Engineering

Job description

ICOP is op weg om van de applicatie BriefBuilder de no 1 voor Requirements Management (SE) te maken. Ze zoeken enthousiaste en gedreven mensen, die serieus kunnen bijdragen aan dit succes. Software-skills heb je niet nodig.

Je gaat klanten adviseren bij het gebruik van BriefBuilder en op bouwprojecten. Het kan daarbij gaan om het vastleggen en analyseren van eisen, het ontwikkelen van test- of verificatieplannen, het ontwikkelen van eisenbibliotheken en/of de advisering rondom de algehele inzet van BriefBuilder in een project. Uiteraard word je hierin opgeleid en begeleidt.

BriefBuilder wordt gebruikt bij utiliteitsprojecten (ziekenhuizen, onderwijsvoorzieningen, kantoren), infrastructurele projecten (wegen, spoor, tunnels) en in de energiesector (transport (waterstof, gas), windmolenparken, hoogspanningsinstallaties). BriefBuilder wordt vooral gebruikt door opdrachtgevers, bouwers en ingenieursbureaus. De rode draad is echter altijd hetzelfde: kwaliteitsbeheersing, door het systematisch vastleggen, analyseren en verifiëren van specificaties.

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal 3 dagen per week
  • Voor een paar maanden

Skills needed

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je hebt interesse in bouwprojecten
  • Je bent leergierig

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Administration

/ Starts on: medio september 2022 / Den Haag /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /