Work
Dutch fluency

Bedrijf draaiend houden als systeembeheerder?

Heb jij veel kennis van Windows-computers en servers? En wil je deze inzetten voor het draaiend houden van ons kantoornetwerk en zo’n 200 klantwebsites? Solliciteer dan hieronder! 

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info) (€13-15, dependant of experience)
€ 13 - 15

START As soon as possible!

LOCATION Delft

TYPE IT / Programming

Job description

ABF Research is een particulier software- en onderzoeksbureau in Delft. Onze missie is het ondersteunen van beleid en besluitvorming door opdrachtgevers een unieke combinatie van kwantitatief onderzoek, dataverzameling, data-analyse en presentatiesoftware te bieden. We ontwikkelen software voor het inzichtelijk maken van data, voor onder meer ministeries, brancheorganisaties en andere non-profitorganisaties. De resultaten van je inspanningen zijn voor veel mensen zichtbaar en worden maandelijks door enkele honderdduizenden mensen gebruikt. 

Bij ABF Research hebben we ons eigen serverpark met VMware HOSTS waarop Windows en enkele Linux servers draaien. We maken gebruik van high-end storage oplossingen (NetApps, Fortinet Firewalls) om zo de hoogst mogelijk beschikbaarheid voor onze klanten te kunnen garanderen. We zoeken iemand die ons team komt versterken en ons kan helpen om deze complexe systemen draaiende te houden en door te ontwikkelen. En die daarnaast helpt om de werkplekken en het kantoornetwerk te beheren. 

Geïnteresseerd? Dan nodigen we jou graag uit in ons monumentale pand in de binnenstad van Delft. Jouw talenten zijn een welkome aanvulling op ons ambitieuze team van ruim 60 personen, een mix van jonge en ervaren back- en front- end softwareontwikkelaars, data-analisten en onderzoekers.

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 16-40 uur per week
  • Voor langere tijd
  • Doorgroeimogelijkheden

Skills needed

  • Je spreekt Nederlands
  • Je functioneert goed in een team
  • Je neemt verantwoordelijkheid
  • Je hebt affiniteit met computers en servers
  • Je staat klaar om medewerkers te helpen
  • Je bent handig en kan ook kleine klusjes in ons kantoor oppakken