Work
Dutch fluency

Werkstudent verduurzaming vastgoed

Ben jij student in de richting bouwkunde/werktuigbouwkunde en ben je op zoek naar een bijbaan waar je al direct ervaring op kunt doen in je studierichting? Wij bieden je deze kans binnen een jonge innovatieve start-up!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,00

START As soon as possible

LOCATION Amsterdam

TYPE Consultancy

Job description

Ter ondersteuning van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een Werkstudent Verduurzaming Vastgoed. Als student ben je direct onderdeel van het team en bied je ondersteuning op meerdere vlakken.

Zo ondersteun je de adviseurs bij het opstellen van verduurzamingsadviezen. Samen met een adviseur stel je bijvoorbeeld een uitvoeringsplan verduurzaming op, waarin je verantwoordelijk bent voor het verzamelen en verwerken van alle beschikbare gebouwgegevens. Het uitvoeringsplan stellen we op in onze eigen ontwikkelde online tooling.

Ook help je het R&D team bij het ontwikkelen van nieuwe digitale tools. Door het uitvoeren van berekeningen in simulatiesoftware ga je op zoek naar verbanden in het energiegebruik van gebouwen. Hiermee kan de energiebesparing van verduurzamingsmaatregelen nog eenvoudiger bepalen. Met deze werkzaamheden sta je aan de basis nieuwe online tools, waarmee  de verduurzaming voor gebouweigenaren nog makkelijker wordt gemaakt. 

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal 2 maanden
  • 16+ uur kan uitgroeien tot meer
  • Het werk wordt deels uit huis en deels uit Amsterdam gedaan

Skills needed

  • Achtergrond in Bouwkunde of Werktuigbouwkunde
  • Analytische en zelfstandige werkhouding
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • Ervaring met gebouwsimulatiesoftware of rekensoftware voor energielabels is een pré