Work
Urgent

Werkstudent business development bij Canadian Solar!

Wil jij je inzetten in het verduurzamen van Nederland? Lijkt het je leuk om te helpen bij het ontwikkelen van grootschalige zon- en energieopslagprojecten? Dan is deze opdracht bij Canadian Solar de perfecte match voor jou! We zijn namelijk opzoek naar iemand die ons kan ondersteunen met het identificeren van nieuwe locaties voor zonnevelden en energieopslagsystemen. Lijkt dit je interessant, solliciteer dan nu!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 12.50

START 15 augustus

LOCATION Amsterdam

TYPE Engineering

Job description

Nederland investeert fors in het verduurzamen van de energieopwekking om de CO2 uitstoot en daarmee de opwarming van de aarde te verminderen. Daarvoor zijn op regionaal niveau doelstellingen afgesproken. Om deze te behalen zullen er binnen de regio’s de komende jaren nog veel zonnevelden en energieopslagsystemen moeten verrijzen. Canadian Solar is een van de pioniers in zon en energieopslag. Opgericht in 2001 in Canada als zonnepanelenfabrikant is het bedrijf zich in 2009 naast de productie van zonnepanelen gaan toeleggen op het ontwikkelen en realiseren van zonnevelden en grootschalige energieopslagsystemen en doet dit al in meer dan 20 landen. Het Canadian Solar team in Amsterdam richt zich op het ontwikkelen van zonnevelden en energieopslagprojecten in Nederland en is opzoek naar versterking voor het identificeren van geschikte locaties binnen de verschillende regio’s. Door kritisch in beleidsdocumenten te zoeken en het scannen van locaties in een GIS platform kun jij ons team helpen bij het ontwikkelen van nieuwe projecten. Daarnaast help je mee in het ontwikkeltraject. O.a. door te helpen met het opstellen van contracten op basis van onze modelovereenkomsten en ondersteunende werkzaamheden bij de vergunningsprocedure en het opstellen van de business case. Dus neem je graag een kijkje in de keuken bij een snel groeiend internationaal bedrijf en draag je graag een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland? Dan is dit de ideale opdracht voor jou!

 

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 8 – 16 uur per week, afhankelijk van beschikbaarheid van kandidaat
  • Voor minimaal 3 maanden en max 6
  • Mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken
  • Half Aug inwerken en beginnen in Sep

Skills needed

  • Gestructureerde werker
  • Vloeiend in Nederlands
  • Snel kunnen scannen van documenten
  • Ervaring met excel
  • Beschikt over eigen laptop

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Administration

/ Starts on: medio september 2022 / Den Haag /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /