Work

Werkstudent business development!

Wil jij je inzetten in het verduurzamen van nederland? Lijkt het je leuk om te helpen bij het ontwikkelen van grootschalige zonneprojecten? Dan is deze opdracht bij Canadian Solar de perfecte match voor jou! We zijn namelijk opzoek naar iemand die ons kan ondersteunen met het identificeren van nieuwe locaties voor zonnevelden. Lijkt dit je interessant, solliciteer dan nu!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 12.50

START As soon as possible

LOCATION Amsterdam

TYPE Engineering

Job description

Nederland investeert fors in het verduurzamen van de energieopwekking om de CO2 uitstoot en daarmee de opwarming van de aarde te verminderen. Recentelijk is het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (RES 1.0) gepubliceerd waarin aangegeven wordt wat de verduurzamingsdoelen van elke regio in Nederland zijn. Om de doelstellingen te behalen zullen er binnen de regio’s de komende jaren nog veel zonnevelden moeten verrijzen. Canadian Solar is een van de pioniers in zon. Opgericht in 2001 in Canada als zonnepanelenfabrikant is het bedrijf zich in 2009 naast de productie van zonnepanelen gaan toeleggen op het ontwikkelen en realiseren van zonnevelden en doet dit al in meer dan 20 landen. Het Canadian Solar team in Amsterdam richt zich op het ontwikkelen van zonnevelden in Nederland en is opzoek naar versterking voor het identificeren van geschikte locaties binnen de verschillende regio’s. Door kritisch in beleidsdocumenten te zoeken en het scannen van locaties in een GIS platform kun jij ons team helpen bij het ontwikkelen van nieuwe zonnevelden. Dus neem je graag een kijkje in de keuken bij een snel groeiend internationaal bedrijf en draag je graag een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland? Dan is dit de ideale opdracht voor jou!

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 8 – 16 uur per week, afhankelijk van beschikbaarheid van kandidaat
  • Periode van 2 à 3 maanden
  • Mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken

Skills needed

  • Gestructureerde werker
  • Vloeiend in Nederlands
  • Snel kunnen scannen van documenten
  • Ervaring met excel
  • Beschikt over eigen laptop

You might also like

CAD/SolidWorks

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / In heel Nederland /

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /