Work
Dutch fluency

Registratie officier bij Cleverbase

Ben jij 16 uur per week of meer beschikbaar en ben je op zoek naar een stabiele bijbaan voor een half jaar of langer? Wil je werken bij een snel groeiende ICT organisatie? Dan is deze klus misschien wat voor jou!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€13,00
€,00

START zo snel mogelijk

LOCATION Den Haag

TYPE Administration

Job description

Cleverbase is per direct op zoek naar werkstudenten die hen voor langere tijd willen ondersteunen! Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar en op zoek naar een functie bij een sterk groeiende scale-up? Solliciteer dan nu!
 
Cleverbase is een bedrijf dat werkt aan een veiligere digitale wereld, hierbij komen zowel technische als sociale aspecten bij kijken. Jouw functie binnen het bedrijf zal het beheren van de registraties zijn. Indien iemand zich wil aanmelden bij het bedrijf kijk je of het document en gedrag voldoen aan de eisen die de overheid hier aan stelt. Indien er geen aanvragen binnenkomen kan je met procesverbeteringen aan de slag. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een van de vele projecten die binnen bedrijf lopen. Het kantoor ligt op 20 minuten fietsen vanaf Delft en is uitstekend bereikbaar met het OV
 
Daarnaast biedt Cleverbase:
● een jong bedrijf dat open staat voor ideeën.
● veel doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende tech scale-up zodat je na je studie kan blijven werken in één van de startersfuncties!
● een informele en dynamische werkomgeving waar talent, initiatief en betrokkenheid gewaardeerd en beloond worden.
● leuke en ambitieuze collega's met enthousiasme over wat ze creëren.

 

If you still want to know more about the job, contact Jip Vree. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je bent 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent ook beschikbaar in de avonden

Skills needed

  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent kritisch op een positieve manier
  • Je bent een zelfstarter en proactief
  • Je bent analytisch ingesteld
  • Je hebt een goede nederlandse en engelse taalvaardigheid