Work
Dutch fluency

Werken in Delftse Hout!

Vakantiepark Delfste Hout is op zoek naar enthousiaste werknemers voor aankomend zomerseizoen! Ze zoeken mensen voor in de bediening, keukenhulp en contactpersonen voor aan de receptie. Ben jij deze zomer veel beschikbaar en zou je graag in de buurt willen werken in het lekkere weer? Lees dan verder!

YOU’LL EARN
€ 12.00 - €16.00

START As soon as possible

LOCATION Delft

TYPE Catering

Job description

Ben jij een sterke allrounder of specifiek sterk in de keuken of aan de receptie? Dat komt goed uit, we zijn op zoek naar een aantal enthousiast werknemers die een aantal aansluitende weken beschikbaar zijn om te werken in Delft. We zijn op zoek naar parttime en fulltime krachten, Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent en goed in de behoeftes van de gasten kan voorzien!

Vakantiepark Delftse Hout is een middelgrote 4-sterren stadscamping gelegen in recreatiegebied de Delftse Hout aan de rand van Delft.  Vakantiepark Delftse Hout is 5.5 hectare groot met zo’n 200 toeristische ‘kampeer’ plaatsen en zo’n 60 verschillende verhuuraccommodaties. Onze gasten komen vanuit alle windrichtingen en besteden hun vakantie aan allerlei soorten activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat zij een onvergetelijke tijd op ons vakantiepark hebben. Jij draagt daar als medewerker, samen met je andere collega's aan bij. Jij zorgt ervoor dat zij een fantastische herinnering houden aan hun bezoek op het vakantiepark.

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je beschikbaarheid valt in 18/8 – 30/9
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar
  • Je wilt werken in de buurt

Skills needed

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit
  • Je houdt van aanpakken
  • Je bent communicatief sterk

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Administration

/ Starts on: medio september 2022 / Den Haag /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /