Work
Urgent

Technische Skill Data Analyser

Studeer jij Bouwkunde, Civiel, of Werktuigbouwkunde en ben je in je Master fase? En ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is werken bij Skilleon wat voor jou! Skilleon is een start-up die zich bezig houdt met het ontwikkelen van een IT platform. Skilleon koppelt mensen met een technische achtergrond aan projecten uitgevoerd door bedrijven, en dat zonder tussenkomst van recruiters/detacheerders. Dus de professionals met een technische achtergrond kunnen op een transparante manier, gebaseerd op hun ontwikkelde skills, via het platform direct aan bij hun passende projecten gekoppeld worden. Zou jij hieraan bij wil dragen? Lees dan snel verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€17,50

START As soon as possible

LOCATION Den Haag

TYPE Engineering

Job description

In eerste instantie wordt er gestart met het analyseren van de technische kennis die aan de TU per studie wordt overgedragen bij het volgen van de vakken. Hierbij is het de bedoeling deze technische kennis te vertalen in technische skills. Deze omzetting van technische kennis in de vorm van technische skills wordt gedaan per studie. In dit geval van de studies Civiele Techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde. Hierbij worden technische skills ook per richting binnen een van deze studies gedefinieerd. Direct daarna  worden data van bedrijven, projecten, rollen en vaardigheden (“skills”) verzameld. Ook worden skills, die opgesomd staan in vacatures voor technische beroepen (HBO+), verzameld en ingevoerd in het data systeem. Via deze baan kan je een goed beeld krijgen in welke richting je na je studie jouw ambities qua werk  het beste kan invullen.

If you still want to know more about the job, contact Floor Dijkstra. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 10 – 20 uur
  • In de eerste instantie is de projectduur 6 weken, maar waarschijnlijk kan dit worden verlengd.
  • Het is praktisch om 2 keer per week op kantoor te komen, de rest van de tijd kan online.

Skills needed

  • Je studeert Werktuigbouwkunde, Civiel, of Bouwkunde
  • Technische kennis van je studie
  • Goed niveau van geschreven Engelse taal
  • Je vind het leuk om te werken in een gezellige en dynamische omgeving