Work
Dutch fluency

Supportmedewerker trainingen

NEN Trainingen zoekt extra hulp bij de organisatie van trainingen. De werktijden bepaal je grotendeels zelf. Ben je minimaal 4 maanden beschikbaar? Lees verder.

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 12,50

START As soon as possible

LOCATION Delft

TYPE Administration

Job description

Als Supportmedewerker Trainingen help je bij de organisatie en administratie van onze trainingen en e-learnings. Je werkzaamheden zijn divers en bevatten o.a. het bevestigen van trainingslocaties, het nalopen van facturen tot aan in het invoeren van deelnemers in het administratiesysteem en de online leeromgeving. Je doet dit in een team van 8 collega’s waaronder 1 andere werkstudent. Dit doe je afwisselend bij ons op kantoor in Delft of vanuit huis.  

Over NEN
Sta jij er weleens bij stil hoe het komt dat AA batterijen altijd passen? Dat er één methode is voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen? Dat kleine kinderen veilig met hun speelgoed kunnen spelen? Dat is dankzij afspraken, nationaal, Europees of wereldwijd. NEN brengt partijen zoals bedrijfsleven, overheden, brancheorganisaties bij elkaar om afspraken te maken en deze vast te leggen in normen of richtlijnen. Zo zorgen we samen voor een maatschappij die duurzamer, veiliger of efficiënter is. NEN biedt ook trainingen aan, ze dragen wij eraan bij dat organisaties en professionals de normen begrijpen en op een juiste manier inzetten.

 

 

If you still want to know more about the job, contact Sam Uffing. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal 4 maanden
  • Je bent 20-40 uur per week beschikbaar

Skills needed

  • Je werkt netjes en accuraat
  • Je houdt van diversiteit aan werkzaamheden maar je vindt het ook niet erg om een dag of enkele dagen achter elkaar dezelfde werkzaamheden uit te voeren

You might also like

Engineering

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

Administration

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /