Work

Supply Chain & Procurement Trainee/Specialist

MPM International Oil Company is op zoek naar een Supply Chain & Procurement Trainee/Specialist. Ze zoeken een starter met ambitie in het vak van Logistiek (Supply Chain) en Inkoop of iemand die al enkele jaren werkervaring bij een professionele organisatie heeft. MPM en haar moederorganisatie biedt jou een uitdagende baan en vooral loopbaan.

YOU’LL EARN
TBD

START As soon as possible

LOCATION Delft

TYPE Logistics

Job description

MPM International Oil Company is een ambitieuze en sterk internationaal groeiende b2b onderneming met een geschiedenis van meer dan 25 jaar onafgebroken groei. Zij zijn op zoek naar een proactieve (high-potential) Supply Chain & Procurement Trainee/ Specialist.

MPM is een gespecialiseerde leverancier van oliën en vloeistoffen voor vooral de automotive after market. Vanuit twee productielocaties in Nederland en België worden klanten in meer dan 50 landen bediend.
MPM is eind 2018 overgenomen door Amerikaans beursgenoteerd bedrijf LKQ met als kernbedrijf de distributie van auto-onderdelen naar groothandel en autobedrijven. Door acquisities en forse autonome groei is deze moederorganisatie inmiddels de succesvolle marktleider in geheel Europa. Binnen deze moederorganisatie met vestigingen in geheel Europa en meer dan 25.000 werknemers bestaan op termijn ook zeker (internationale) loopbaan mogelijkheden.

MPM kent een duidelijke strategie van groei. Onze informele maar professionele, hands on en resultaatgerichte cultuur vormt hiervoor een belangrijke basis.

Wat zoekt MPM International Oil Company?
Jij bent een starter met ambitie in het vak van Logistiek (Supply Chain) en Inkoop of je hebt al enkele jaren werkervaring bij een professionele organisatie. MPM en haar moederorganisatie biedt jou een uitdagende baan en vooral loopbaan.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zullen eerst zijn:
 • Beheren en verzorgen van de operationele productie en logistieke planning. Hierbij het optimaal inzetten van mensen en middelen om te streven naar een minimumvoorraad en realisatie van de Service Level Agreement met de klanten.
 • Inrichten, onderhouden en bewaken van het Warehouse managementsysteem en de interfaces met ERP, de voorraad management parameters, gericht op minimale voorraad en een maximale leverbetrouwbaarheid.
 • Bestellen voor tijdige en juiste beschikbaarheid van grond- en hulpstoffen en proactief bewaken inkooporders en relatie met leveranciers.
 • Verzorgen van de periodieke rapportages, waaronder: aging- en deadstock, voorraadverschillen, forecast accuracy, fulfillment/open orders
 • Initieert en neemt deel van verschillende overleg- en besluitvorming structuren en projecten voor verbetering.


Functie-eisen
Als geschikte kandidaat heb je een relevante HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde, ICT, logistiek, economie, Supply Chain Management of anderszins vergelijkbaar) en ambitie om te werken in een high performance omgeving.
Je hebt een goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een stevige team player. Je bent resultaat- en relatie gericht. Moderne ICT-applicaties als Microsoft office heeft geen geheimen voor jou.
De groeikansen van het bedrijf zijn zeer realistisch, dit vergt een gedreven team dat plezier haalt uit ontwikkeling en resultaat boeken.

Jouw Persoonlijkheid
Je bent analytisch, resultaat- en mensgericht, schakelt snel, kan goed overzicht houden en je bent in staat om maatregelen te nemen om bij te sturen. Je staat open voor anderen en kunt goed samenwerken in een klant- en kwaliteitsgerichte omgeving. Je snapt het belang van commercie en lange termijn leverancier- en klant relaties. Je bent eigenzinnig, maar niet eigenwijs en vindt het waardevol om bij een snelgroeiend bedrijf een duidelijke bijdrage te leveren aan het succes vanuit jouw persoonlijke rol.

Arbeidsvoorwaarden
MPM biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Vast inkomen en bonus, goede pensioenregeling, minimaal 25 vakantiedagen en (internationale) doorgroeimogelijkheden binnen de LKQ-groep.

Interesse?
Indien jij interesse hebt, solliciteer dan nu!

 

If you still want to know more about the job, contact Isabel De Bruijn. You will get answers to all your questions!

Duration

 • Full-time

Skills needed

 • HBO/WO-opleiding
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Analytisch
 • Resultaat- en mensgericht
 • Overzicht houden