X zoekt een ambassadeur voor nieuw programma-aanbod

X is op zoek naar twee ambassadeurs voor nieuw programma-aanbod bij X: Salon. Salon is een moderne herleving van het fenomeen dat in het Frankrijk van de zeventiende en achttiende eeuw zijn hoogtijdagen vierde. Het doel van de bijeenkomsten is niet alleen het vermaken van de bezoekers, maar ook bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Als ambassadeur bepaal je voor acht avonden de centrale thema's waarin je veel vrijheid krijgt.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

10,- / hour
Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

We zijn op zoek naar twee ambassadeurs voor nieuw programma-aanbod bij X: Salon. Salon is een moderne herleving van het fenomeen dat in het Frankrijk van de zeventiende en achttiende eeuw zijn hoogtijdagen vierde. Het doel van de bijeenkomsten is niet alleen het vermaken van de bezoekers, maar ook bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling.

Wekelijks staat een centraal onderwerp centraal. Uiteenlopend thema’s, zoals kunst, cultuur, politiek, maatschappij, muziek, wetenschap en psychologie. Daarnaast is er ruimte voor spontaniteit. Zo staat er standaard bandopstelling klaar waar studenten op eigen initiatief muziek kunnen maken. Tevens is het mogelijk voor studenten om een voordracht te doen op het poëtenkrukje. Er is niet alleen ruimte voor spontane acties, ook kunnen studenten voorafgaand aan een Salon-avond initiatieven aandragen.

Als ambassadeur bepaal je voor acht avonden de centrale thema’s, waarin je veel vrijheid krijgt. Ook vervul je bijbehorende organisatorische werkzaamheden, zoals het contacteren van eventuele gastsprekers en voorbereiden van een gesprek of het thema. Tevens onderhoud je samen met de rest van het team de Facebook-groep van de Salon. Bovendien reageer je op vragen, verzoeken en voorstellen van studenten. De avonden die je organiseert, begeleidt je zelf als gastheer of -vrouw.

Duration

Je bent beschikbaar op, naar verwachting, acht avonden in de periode van februari tot en met juni. Ieder van deze avonden ben je inzetbaar vanaf 19:00 tot 01:00 uur. De verdeling van de avonden gebeurt in overleg.

Skills needed

  • Je bent nieuwsgierig, creatief en bevlogen, en brengt dit graag over op anderen.
  • Je kunt mensen inspireren.
  • Je bent verantwoordelijk en representatief voor X (zowel als gastheer als in correspondentie met externe partijen).
  • Organisatorische werkervaring is een pré.
  • Je bent sociaal en kunt goed zelfstandig functioneren.
  • Je studeert aan de TU Delft.
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Immers, de TU Delft is een internationale, tweetalige organisatie.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Laura. She is in charge of this application so she knows everything about it