Wordpress developer!

Dit bedrijf zoekt een enthousiaste student met een gevoel voor het maken van websites in Wordpress! Ze zijn volledig actief binnen de circulaire sector en hebben al verschillende uitdagen projecten gehad. Draai jij je hand niet om voor een webpagina en kijk je uit naar een leuke werkgever? Lees dan door!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€15,00
Starts as soon as possible
Location: Utrecht
Type: IT / Programming

Job description

Sloopcheck is een nieuw adviesbureau dat klanten in de bouw helpt bij het realiseren van circulaire gebouwen. Inmiddels hebben we een aantal mooie projecten gedaan dus het wordt weleens tijd voor een website. Ik ben opzoek naar een student die goed is in het maken van Wordpress websites. Het gaat niet om een hele uitzonderlijke website. Bij aanvang ga ik graag het gesprek aan om overeen te stemmen over het proces en zal ik aan de hand van plaatjes laten zien hoe ik het voor ogen heb. Vanaf het moment dat we van start gaan, hoop ik binnen een aantal weken een website online te hebben. Als dit een klus is waarmee je uit de voeten kan, maak ik graag kennis!

Duration

Een maand, part-time, aantal uren wordt in overleg samen ingeschat. Werkzaamheden zullen deels op locatie zijn en deels vanuit huis!

Skills needed

  • Aantoonbaar ervaring met Wordpress
  • Een oog voor design
  • Duidelijke communicatie en beschikbaarheid
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it