Werkstudent met twee rechter handen

Ben jij handig en lijkt het je gaaf om koppelstukken van composiet te maken? Wij leveren koppelstukken voor het relinen (Cured In Place Pipe) van drinkwater, gas en olieleidingen. We zijn zowel actief op de Europese als Amerikaanse markt met ons product. Om de koppelstukken te vervaardigen hebben wij zelf een machine ontwikkeld, die in ons laboratorium staat.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€ 12,-
Starts as soon as possible
Location: Delft
Type: Engineering

Job description

Je werk bestaat uit het ontwikkelen, uittekenen, laten produceren, assembleren en testen van nieuwe productie- en installatietools. Je zorgt ervoor dat het product uitvoerig wordt getest en dat het product juist wordt gecertificeerd. Samen met jouw leidinggevende denk jij na over het professionaliseren van de productielocatie en zorg je ervoor dat deze productielocatie te allen tijde netjes is.

Je verwerft kennis van het product en bent in staat om op ten duur trainingen te geven om ons product goed te kunnen gebruiken.

Wat bieden ze jou?

Het is een jonge en innovatieve organisatie met een start-up mentaliteit. We zijn een klein team met korte communicatielijnen en veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. We zijn ambitieus in onze doelstellingen en zijn dus resultaatgericht. We kennen flexibele werktijden, waardoor je ook naast je studie bij ons aan de slag kunt. We hechten veel waarde aan gezelligheid, dus we zouden het tof vinden als je op vrijdag met ons proost als afsluiting van de week!

Duration

Het betreft werkzaamheden voor een langere periode. De uren per week gaan in overleg, maar we zien graag dat je 2 tot 3 dagen per week beschikbaar bent.

Skills needed

  • HBO of WO bachelor
  • Klantgericht
  • Actief meedenken over de ontwikkeling van ons product
  • Nauwkeurig
  • Beheersing van Nederlands en Engels
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it