Aan de slag als werkstudent bij Cleverbase!

Cleverbase is op zoek naar slimme ambitieuze werkstudenten die voor langere tijd aan de slag willen als allround medewerkers!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

11,54
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: None

Job description

Cleverbase is een jonge ambitieuze en sterk groeiende scale up die digitale oplossingen ontwikkelt voor veilig ondertekenen, inloggen, versleuteld informatie uitwisselen en archiveren. Zij zijn een innovatieve Qualified Trust Service Provider die gecertificeerd is voor het uitgeven van gekwalificeerde certificaten onder PKIoverheid/eIDAS. De producten van Cleverbase combineren digitale veiligheid met gemak. Zo kan een natuurlijke persoon na zich eenmalig te hebben geregistreerd via de Cleverbase app een gekwalificeerde elektronische handtekening zetten onder documenten. Dit is een elektronische handtekening van het hoogste betrouwbaarheidsniveau.

Voor het registratiekantoor en de Customer Support zoekt Cleverbase een ambitieuze en kritische werkstudent, die langdurig wil blijven werken.

Hieronder nog wat interessante en praktische informatie:

 • Gevarieerde werkzaamheden: zo kan je in de ochtend bezig zijn met het online identificeren van natuurlijke personen en ben je in de middag gebruikers aan het helpen met de producten van Cleverbase.
 • Je komt te werken in een enthousiast en jong team dat van Cleverbase een groot succes wilt maken.
 • Je krijgt de kans om bij te dragen aan de digitale oplossingen van morgen!
 • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het controleren van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Er zijn eventueel ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zodat je na je studie kan blijven werken in één van de startersfuncties!

Heb je nog overige vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Duration

Minimaal 2 dagen per week en beschikbaar voor het komende halfjaar of langer.

Skills needed

 • Je bent bezig met je master of het afronden van je bachelor.
 • Minimaal beschikbaar op maandag en donderdag voor het komend half jaar, of
  langer. Meer uren kan in overleg!
 • Je bent communicatief, positief kritisch en een zelfstarter.
 • Je werkt zeer nauwkeurig en laat je niet snel afleiden.
 • Je hebt een goede Nederlandse taalvaardigheid.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jelle. He is in charge of this application so he knows everything about it