Werken bij het Reactor Instituut in Delft

We zijn opzoek naar een student die full time aan de slag kan en zo snel mogelijk kan starten. Het RID is een reactor en heeft hierdoor te maken met strenge wet- en regelgeving. Hierdoor is er een streng toegangsbeleid voor bijvoorbeeld aannemers van CRE welke tevens begeleid moeten worden. Dit zal dan ook je taak worden naast administratieve werkzaamheden.

Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

Het RID is een reactor en heeft hierdoor te maken met strenge wet- en regelgeving. Hierdoor is er een streng toegangsbeleid voor bijvoorbeeld aannemers van CRE welke tevens begeleid moeten worden. Feitelijk mogen ze niet alleen gelaten worden en dienen ze begeleid te worden door het gebouw, op het buitenterrein en in sommige gevallen moet gedurende de werktijd er blijvend bij een aannemer gebleven worden. Daarnaast zijn er administratieve werkzaamheden welke uitgevoerd kunnen worden. Er komen extra projecten deze zomer en vandaar dat er extra versterking nodig is. Er gaan vele projecten spelen bij het RID die bijdragen aan het verduurzamen van het gebouw enerzijds. Anderzijds krijgt de reactor een upgrade zodat er nog beter onderzoek kan worden gedaan. Ben jij full-time beschikbaar en lijkt dit je wat? Stuur dan je CV en motivatiebrief!

Duration

Je zult full time werken. Het start zo snel mogelijk en je zult werken tot Q1 in 2020. Het is wel mogelijk om verlof te nemen in die periode.

Skills needed

  • Een persoon die op korte termijn kan starten t/m ongeveer Q1 2020
  • Een persoon die, los van het nemen van verlof, full time beschikbaar is
  • Een persoon met ‘verstand’ gezien er diverse regels zijn waar aan gehouden moet worden én waarop aannemers gecontroleerd moet worden
  • Een persoon die handig is in het maken van planningen in Excel en/of MS Projects
  • Een persoon die begrip heeft voor de regels en hiernaar handelt
  • Een persoon die ervan houdt om in een dynamische omgeving te werken die volop in ontwikkeling is
  • Pre is indien er affiniteit is met techniek (Elektrotechnisch, Werktuigbouwkundig, Bouwkundig)
  • Specifieke competenties: zelfstandig kunnen werken, in teamverband kunnen werken, communicatief vaardig, flexibel, integer/betrouwbaar, kwaliteitsbewust.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Laura. She is in charge of this application so she knows everything about it