Werken bij een Uitgever?

Voor het online marketing team is een grote internationale uitgever op zoek naar een online Webredacteur. Heb jij een passie voor boeken? En wil je graag de online campagne managen? Dan is dit echt iets voor jou!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

N.O.T.K.
Starts as soon as possible
One time only
Location: Den Haag
Type: Marketing

Job description

Als online webredacteur ondersteun je de campagne manager en webshop manager in het Online team. Jij bent verantwoordelijk voor een wervende, klantgerichte en juiste content op de website van de uitgever: je past teksten en afbeeldingen aan en maakt nieuwe pagina’s. Je zorgt voor een goede vindbaarheid, een verbetering in conversie, bewaakt de online huisstijl en zorgt voor een gebruiksvriendelijke site. Daarnaast ondersteun je de marketeers bij hun online campagnes, maak je landingspagina’s en bewaak je de contentplanning. Je helpt de webshopsmanager bij het inzetten van a/b testing om zo de conversie te verhogen. Het Online team bestaat uit jonge, ambitieuze en gedreven professionals die de online ambassadeurs zijn binnen de opdrachtgever. Er wordt dan ook veel van ons verwacht in deze digitale transitie. Dat betekent dat je hier een verschil kan maken en de snelheid hoog ligt. Je rapporteert aan de manager Online.

Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Duration

Gemiddeld 1 dag in de week voor minimaal een maand. Bij tevredenheid kan dit verlengd worden en ook kunnen er meerdere dagen in de week gewerkt worden.

Skills needed

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Je kunt goed plannen en gaat secuur te werk

Je bent een spons en zuigt alle informatie op

Je bent zelfstandig

Je wilt alles leren over Search Engine Optimization en a/b testing

Ervaring met Drupal en Magento is een Pre

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it