Watermonsters nemen en lekker door Nederland rijden?

Ben jij de komende periode lekker veel beschikbaar? Heb je altijd al voor een landelijk opererend labratorium en adviesbureau willen werken? Vind jij het niet erg om de hele dag in de auto te zitten?

Scroll naar beneden om geld te verdienen!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€ 10,96
Starts on: April 14
Location: In heel Nederland
Type: Driving

Job description

StuD is op zoek naar een student die fulltime aan de slag kan. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is een landelijk opererend labratorium en adviesbureau op het gebied van waterveiligheid en voedselveiligheid. Je zal verantwoordelijk zijn voor monsterafnames. Je bent veel onderweg naar klanten in een door de werkgever ter beschikking gestelde auto. De werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. De routes worden zo efficiënt mogelijk gepland, maar je maakt veel kilometers en bent vroeg onderweg. Je kan vanuit huis werken. De auto van het bedrijf kan je meenemen naar huis maar mag niet voor privé gebruikt worden. Je taken kunnen samengevat worden in de volgende punten:

- Het nemen van watermonsters

- Het uitvoeren van controles op logboeken m.b.t. legionellapreventie

Duration

Half april t/m juni - full time beschikbaar

Skills needed

- Je werkt zelfstandig

- Je bent nauwkeurig in je werk

- Je bent in het bezit van rijbewijs B

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it