Warmtepompen installeren?

Vind jij het leuk om met mensen te werken? Heb je een passie voor duurzaamheid? Vind je het interessant om meer te leren over de werkzaamheden van een warmtepomp? Wil jij graag bij een snel groeiende start-up aan de slag? Scrol snel naar beneden!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

N.O.T.K
Starts as soon as possible
Location: Gouda
Type: Organization

Job description

Het bedrijf is een jaar oude start-up die hybride warmtepompen maakt en installeert voor particulieren. Dit zijn dus niet de warmtepompen die je vind in nieuwbouwwoningen en de warmte uit de grond halen. Maar dit zijn water lucht pompen die een binnen en buiten unit hebben. Deze zijn alsnog veel milieu vriendelijker dan de standaard CV ketel maar makkelijker te installeren in bestaande woningen. Je komt te werken in een klein team van +- 10 man.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit drie onderdelen.

Adviseur:

Telefonisch contact met onze klanten om aan de telefoon en met foto's en satelliet beelden te bepalen of een warmtepomp mogelijk is.

Schouwer:

Langsgaan bij klanten om definitief te bepalen of een warmtepomp past.

Installatie:

Het installeren van de warmtepomp. Het bedrijf kan iemand die handig is binnen een week opleiden om mee te gaan tijdens een installatie.

Het bedrijf zit in Woerden op 5 min fietsen van het station. De werkzaamheden zal je doen met een bedrijfsauto die in Delft komt te staan. De klanten zitten voornamelijk in de Randstad dus daar zal je het vaakst heen gaan. Aan het begin ga je nog wel vaak naar Woerden om opgeleid te worden en ingewerkt te raken. Daarna zul je al snel vanaf Delft direct naar de locatie gaan.

Duration

Je gaat samen met 1-2 collega studenten een full time werkweek vullen. En bent voor 6 maanden beschikbaar.

Skills needed

  • Je bent klantgericht
  • Je hebt een technische achtergrond
  • Je kunt goed dingen uitleggen
  • Je bent goed met je handen
  • Je hebt een rijbewijs
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it