Toonaangevend mijnbouwbedrijf zoekt sitebouwer!

Een toonaangevend mijnbouwbedrijf in de Rotterdamse haven is op zoek naar een master in het bouwen van SharePoint sites. Als e.e.a. goed bevalt, is er zicht op inzet op andere, soortgelijke projecten, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een lokale, externe website.

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

11,54
Starts on: September 26
Location: Rotterdam
Type: IT / Programming

Job description

Voor een toonaangevend mijnbouwbedrijf met een kleine vestiging in de Rotterdamse haven zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die een master is in het bouwen van SharePoint sites voor hun managementsysteem. Heb jij de technische skills om grote hoeveelheden documenten gemakkelijk vindbaar te maken, plus de vaardigheid om daar een frisse, toegankelijke SharePoint site van te bouwen, reageer dan!

Duration

De duur van het werk is flexibel: een korte doorlooptijd met veel uur per week is bespreekbaar, maar ook een lange(re) tijd tegen minder uren per week is mogelijk. De totale omvang van het project is naar schatting 60 uur. Als jij en de opdracht goed overweg kunnen dan is er de mogelijkheid voor soortgelijke projecten, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een lokale, externe website.

Skills needed

Moet zelfstandig op locatie in de Botlek kunnen komen (kan met OV betekenen dat dat lang duurt). Affiniteit met Sharepoint (metadata, / vindbaarheid) / interne websites (vormgeving) / zorgsystemen.

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Guus. He is in charge of this application so he knows everything about it