Tool implementatie overzien bij Bever!

Wil jij Bever helpen bij het implementeren van een nieuwe online tool? Lees dan verder!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

10,32
Starts as soon as possible
Location: Pijnacker
Type: IT / Programming

Job description

Het betreft het vullen van een online tool. De tool heeft als functie dat het hoofdkantoor van Bever hier vanuit kan communiceren en documenten in kan plaatsen. De winkels kunnen hierin de voor hen relevante communicatie terugvinden, hun bestellingen plaatsen (die gekoppeld zijn aan externe leveranciers) of de bestanden downloaden om zelf te printen. De tool is gericht op het faciliteren in en distribueren van POS materiaal, en is dan ook onderdeel van het algehele Retail/POS/Marketing-communicatie doeleinde. De tool is niet up to date, niet volledig en niet correct gevuld. Diverse stakeholders van verschillende afdelingen zijn input aan het verzamelen. Deze input moet in de tool geïmplementeerd worden. Als de input niet voorhanden is, zal deze door de student verzameld moeten worden. Het opzetten van de tool gaat samen met een extern bedrijf, waar de IT belegd is.

Bever heeft iemand nodig voor minimaal 20 uur per week. Het werk is flexibel in te delen in overleg. Het is belangrijk dat er continuïteit in de werkzaamheden zit, het tempo van het project niet vervalt en de stakeholders de gelegenheid krijgen hun input te verzamelen.

Duration

De inschatting van de omvang van de werkzaamheden is 100 - 130 uur. Dit wordt verspreidt over 4 - 8 weken.

Skills needed

  • Praktisch, verbanden inzien/kunnen leggen
  • oog voor standaardisatie, hands-on mentaliteit (get it done!)
  • sociaal vaardig en niet bang om de stakeholders achter de broek aan te zitten als ze de input niet of niet tijdig leveren
  • Enige kennis van IT/opzetten tools/websites is een absolute pre!!!
  • Oh ja, en je moet het leuk vinden om te puzzelen!
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jan-Willem. He is in charge of this application so he knows everything about it