Wil jij een bijzondere bijbaan?

Wil jij een bijzondere bijbaan? Sta je stevig in je schoenen, heb je natuurlijk overwicht en ben je sociaal ingesteld? Scroll dan naar beneden en solliciteer!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€11,44
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: Organization

Job description

JIT Wonen is een project van welzijnsorganisatie Xtra in een pand van DUWO. Hier wonen 76 jongeren van rond de 20 jaar onder begeleiding. Het gaat om jongeren met verschillende achtergronden, die nooit hebben geleerd zelfstandig te wonen. Je kunt JIT Wonen zien als een laatste opstapje richting een volwaardige deelname aan de maatschappij.

Belangrijk om te weten is dat de selectie op de bewoners erg streng is. Zo moeten de bewoners gemotiveerd zijn om bij JIT Wonen te gaan wonen. Daarnaast mogen zij geen recent crimineel verleden hebben, geen zware psychische problemen hebben last van een verslaving hebben.

JIT wonen zoekt studenten die toezichthouder willen worden. De toezichthouders hebben de volgende taken:

- Rondes lopen, hekken en deuren sluiten enz.

- Toezicht houden op de in- en uitloop van bewoners en gasten en eventueel ongewenste gasten weren.

- Toezien op het naleven van de huisregels. Als er een regel overtreden wordt, moet je de bewoner weten te overtuigen zich er toch aan te houden. Dit rapporteer je ook.

- Beantwoorden van vragen van de bewoners.

- Lichte administratieve klusjes, zoals roosters opstellen en aankondigingen maken.

- Schoonmaakwerkzaamheden

- Technische klussen zoals muren verven, meubels in elkaar zetten of de trapleuning repareren.

Deze taken doe je op de onderstaande tijden. Bij de nachtdiensten kun je gaan slapen en wordt je gedeeltelijk doorbetaald. Het kan wel voorkomen dat je wakker wordt gemaakt. Aan het einde van je dienst rapporteer je de afgelopen dag/nacht in een overdrachtmap.

Duration

Het betreft nachtdiensten (van 20:30 - 8:30). In het weekend ook overdag diensten van 9:30 - 20:00. Soms ook tussendiensten van 14:30 tot 20:30. In ieder geval 1 à 2 diensten per week. Je bent voor langere tijd beschikbaar. Dit ook omdat je alleen werkt en goed ingewerkt moet worden, het is ook een bijzondere functie!

Skills needed

  • Je staat stevig in je schoenen en hebt overwicht
  • Je bent sociaal
  • Je moet mensen kunnen aanspreken als er iets fout gaat
  • Je bent handig en bereidt bewoners te helpen.
  • Het is een pré als je een BHV cursus hebt gehad
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jelle. He is in charge of this application so he knows everything about it