Telefonische acquisitie

Ben jij overtuigend aan de telefoon? Wellicht kun jij dan dit bedrijf ondersteunen met hun acquisitieproces. De maatregelen die zijn genomen door de overheid hebben veel impact op winkelcentra. De vraag is: hoe trek je dan als winkel alsnog publiek? Hiervoor heeft dit bedrijf een applicatie ontwikkelt. Deze app maakt het reguleren van het aantal klanten in je zaak eenvoudig. Zo benut je optimaal jouw vierkante meters voor het aantal toegestane klanten, en zorg je voor maximale veiligheid en comfort voor de medewerkers en klanten.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

€12,-
Starts as soon as possible

Job description

Wat je zult doen: jij gaat telefonisch winkeliers informeren en ze gebruik laten maken van de oplossing van deze app. Deze app is een online oplossing die inspringt op de behoefte van winkeliers in deze lastige periode. Het biedt timeslots aan voor klanten om een bezoekje te plannen in de winkel. Zo kan je op een gewenst moment de winkel bezoeken. Op deze manier wordt de juiste veilige omgeving gecreëerd voor medewerker en consument.

Voor deze opdracht zijn we opzoek naar commerciële talenten, die niet schromen de telefoon op te pakken en winkeliers en winkelcentra te bellen. Het doel is om telefonisch de winkeliers een jaarabonnement te laten afsluiten.

Vanuit Nieuw-Vennep wordt je ondersteund in behalen van je resultaten. Naast het vaste salaris wordt je beloont met een incentive van € 50,- voor elke verkoop die je realiseert.

Duration

De opdracht is per direct, dus na de intake en een akkoord kun je per direct aan de slag. We werken voornamelijk in dagdelen, zodat de prestaties optimaal zullen zijn! Bij voorkeur hebben we de aankomende periode 3 tot 4 man aan het werk die deze prestaties gaan realiseren.

Skills needed

  • Je hebt ervaring met acquisitie (vermeld dit ook even in je motivatiebrief)
  • Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent resultaat gericht en houdt van bellen
  • Je spreekt uitstekend Nederlands
  • Je bent overtuigend
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it