Technisch adviseur!

Dit bedrijf helpt particulieren om van het gas af te komen. Als Technisch Adviseur ben je mede verantwoordelijk voor goede uitvoering van installaties en werkvoorbereiding. Over technische zaken stem je af waar nodig met je collegas. Geef je graag goed advies, heb je affiniteit en ervaring met techniek en ben je gemotiveerd om Nederland verder te verduurzamen? Dan is werken als Technisch Adviseur iets voor jou!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€13,00
Starts as soon as possible
Location: Woerden
Type: Engineering

Job description

We zoeken een Technisch Adviseur voor een team in Woerden. In deze rol sta je midden in het bedrijf, je bent de schakel tussen commercie en techniek en bent het aanspreekpunt voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor de technische werkopname ter voorbereiding op de installatie. Digitaal of bij mensen thuis. Iedere klant heeft een eigen situatie en specifieke woonwensen, steeds opnieuw leg je de puzzel voor de beste oplossing voor de installatie en klantwensen.

Je kunt goed omgaan met klanten, je beantwoordt hun wens en houdt tegelijk goed in de gaten dat je doel is een warmtepomp te verkopen. Je voelt je verantwoordelijk voor voor elk individueel advies en bent klantvriendelijk ingesteld. Je zoekt de samenwerking op tussen sales en techniek. Je denkt pro-actief mee en in een dynamische omgeving motiveer je het team om de doelen te halen.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van warmtepomp installatie & beantwoorden van klantvragen. Je bevestigt offertes met klant. Je gaat de technische expertise continu verder ontwikkelen en je ondersteunt het sales team met technische kennis. Daarnaast heb je een klantgerichte houding en denk je actief mee met hoe het team en de organisatie zich kunnen verbeteren. Binnen dit bedrijf zijn er veel mogelijkheden om door te groeien! Wil je veel leren en een uitdaging aanpakken? Dan is deze baan voor jou!

Duration

Je gaat aan de slag voor minimaal 20 uur in de week op locatie in Woerden.

Skills needed

● Je hebt hart voor techniek en ervaring in de techniek

● Ervaring met verkoop & service is gewenst

● Je bent sterk in communicatie en altijd klantvriendelijk

● Je bent niet bang om handen uit de mouwen te steken

● Je kan omgaan met dynamiek van een snelgroeiend bedrijf

● Je hebt duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

● Je bent een Team player

● Je wilt graag alles leren over warmtepompen

● Je hebt je rijbewijs B (autorijbewijs)

● Je hebt HBO+ / WO denkniveau

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close