Technisch tekenaar

Gaat de energietransitie en het verduurzamen van Nederland je aan het hart en ben je net zo enthousiast over de toepassingen als dit bedrijf, kom dan hier werken in hartje Rotterdam waar ze echt het klimaatprobleem aan het aanpakken zijn! Dit bedrijf helpt andere bedrijven te verduurzamen. Dit doen ze door een uniek business model waarmee een verduurzamingsbudget via sponsoring wordt aangeboden aan maatschappelijke organisaties.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

€13,-
Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: Engineering

Job description

Als tekenaar Surface of Things (Softs) ondersteun je de voorbereiding van de Softs projecten voor onze klanten. De ambitie van Softs Projects is om Softs Points in een keer goed te realiseren en hier hoort een goede tekening bij. Dit bedrijf is op zoek naar iemand met een achtergrond in werktuigbouwkunde of civiele techniek, die in staat om ze te helpen met het maken van technische tekeningen. Denk hierbij aan het maken van sterkteberekeningen, details van de constructie en ontwerptekeningen met betrekking op elektriciteit en instrumentatie.

Duration

Gemiddeld 4 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden. Dit is volledig flexibel in te delen. De ene week is er geen werk, de ander week voor 6 uur werk.

Skills needed

  • Je volgt een opleiding in bouw of techniek en hebt interesse in duurzaamheid en innovatie
  • Je bent planmatig en projectmatig
  • Je bent zelfstandig, pakt aan en hebt oog voor detail
  • Je bent enthousiast
  • Je houdt ervan om resultaat te zien
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it