Project-medewerker voor digitale onderwijsinnovatie

Voor het project “hergebruik open tekstboeken” zijn wij opzoek naar twee studenten die ons kunnen helpen bij een technische inventarisatie van output formats van open tekstboeken.

Voor deze werkgroep zijn wij op zoek naar projectmedewerkers die een technische verkenning kunnen uitvoeren van het soort literatuur wat beschikbaar is, de digitale formats van deze tekstboeken en de digitale tools die beschikbaar zijn om deze tekstboeken makkelijk te kunnen bewerken en opnieuw te kunnen publiceren en delen.

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

12.07
Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: None

Job description

De TU Delft werkt op nationaal niveau samen met andere universiteiten en hogescholen om innovatie in het onderwijs met ICT te versnellen. Hiervoor is het nationale versnellingsplan gestart, waar de TU Delft ook nadrukkelijk bij betrokken. Binnen dit versnellingsplan werken wij aan innovaties die ervoor zorgen dat zowel docenten als studenten zo weinig mogelijk hindernissen tegenkomen bij het samenstellen en gebruiken van een optimale mix van leermaterialen. Hiervoor heeft de TU Delft samen met VU Amsterdam en SURF de werkgroep “stimuleren van hergebruik van open tekstboeken” opgericht.

Het project bestaat uit een aantal taken, die je in samenwerking met een of twee andere studenten zal uitvoeren onder leiding van de leden van de werkgroep van TU Delft en VU Amsterdam.

Duration

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor minstens 20 uur per week voor drie maanden, op projectbasis. Het project start in juli 2020 en zal naar verwachting afgerond worden in september of oktober 2020.

Skills needed

Er wordt verwacht dat je de volgende vaardigheden bezet:

  • Kennis van de eigenschappen van digitale bestandsformaten voor tekst, zoals PDF, ePub, HTML, RTF en XML.
  • Technische kennis nodig van LaTeX, Indesign, photoshop, HTML en Microsoft office.
  • Je kunt een zorgvuldige analyse van platforms en open tekstboeken uitvoeren.
  • Je kunt makkelijk samenwerken met de andere projectmedewerkers en met ICT innovatie, onder leiding van de leden van de werkgroep.
  • Je kunt een variatie aan verschillende digitale tools uitproberen voor het converteren en bewerken van digitale tekstformats.
  • Je hebt vaardigheden met programmeren en je bent bereid om indien nodig zelf een simpele tool te ontwerpen voor het bewerken van bepaalde tekstformaten.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Lisa. She is in charge of this application so she knows everything about it

Important message concerning your application!

Due to server issues, applications submitted on the vacancy pages are not being forwarded to us. Therefore, if you would like to apply to a vacancy, submit your CV & motivation letter to the responsible accountmanager or give us a call.

Close