Projectmedewerker in een groot ziekenhuis?

Lijkt het jou leuk om als projectmedewerker te werken bij een groot ziekenhuis in Den Haag?

You'll earn
Hier komt nog 23% aan reserveringen bovenop!

15
Starts on: January 07
Location: Den Haag
Type: None

Job description

Stud is op zoek naar een student die aan de slag wil bij de afdeling Techniek van een groot ziekenhuis in Den Haag! De afdeling Techniek van het ziekenhuis voert een diversiteit aan projecten uit op het gebied van huisvesting, functionele inrichting en bouwkundige en technisch invulling en kent hiervoor een integrale op de OPEX gerichte aanpak. Voor de planvorming/projectvoorbereiding en administratie van deze projecten is de afdeling op zoek naar een projectmedewerker die op basis van een integrale ‘out-of-the-box’ aanpak kan ondersteunen in het vertalen van de wensen van het ziekenhuis naar concrete, toetsbare projectvoorstellen.

Duration

De duur van de opdracht is in beginsel 6 maanden 1 à 2 dagen per week beschikbaar, waarbij de mate van beschikbaarheid een bespreekbaar onderwerp is.

Skills needed

  • Je bent analytisch en hebt ruimtelijk inzicht.
  • Je spreekt en leest goed Nederlands.
  • Je werkt nauwkeurig.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het een uitdaging om een out-of-the-box voorstel met de gebruikers te gaan bespreken.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Edzer. He is in charge of this application so he knows everything about it