Projectmanager!

Dit bedrijf is op zoek naar een assertieve projectmanager met een achtergrond in Construction Management and Engineering. Heb jij altijd al gedroomd van het managen van villa's en appartementencomplexen? Heb jij oog voor gebouwen en kan je goed overzicht houden? Lees dan door!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€20,00
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: Organization

Job description

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en renoveert Bouwatelier complete stadshuizen, villa’s en luxe appartementen. Met vakmanschap, creatieve ideeën, flexibiliteit en hoge kwaliteit, onderscheidt Bouwatelier zich door een uniek ontwerp te combineren met geraffineerd bouwen. Het 'ontzorgen' van de opdrachtgever loopt hierbij als een rode draad door het gehele proces heen. Met een focus op residentieel vlak zijn, met een hecht team van gedreven professionals, indrukwekkende uiteenlopende projecten gecreëerd en gerealiseerd. Het resultaat is te zien in tal van exclusieve verbouwingen; nooit standaard en altijd gericht op stijlvol, high-end maatwerk. Door goed naar de opdrachtgever te luisteren en mee te denken worden unieke en verrassende oplossingen bereikt. Dit met de perfecte interpretatie van stijl, sfeer, en een scherp oog voor detail. Uiteraard uitsluitend met gebruik van de allerbeste materialen. Binnen de afgesproken planning en binnen het budget. Secuur, flexibel en met een heldere communicatie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan nu!

Duration

Je gaat het liefst per direct fulltime aan de slag t/m 31 Juli. Ben je minder beschikbaar? Geef het door! Het is een flexibele klus!

Skills needed

  • Je zit in je master of bent recentelijk afgestudeerd
  • Je hebt een civiele/projectmanagement achtergrond
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je werkt overzichtelijk en je bent stressbestendig
  • Je hebt ervaring met verantwoordelijkheid dragen en kan dit aantonen
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it