Project medewerker ontwikkelen trainingsmateriaal

Ben jij op zoek naar een baan voor de komende maanden? Kan je filmpjes editen én ben je handig met het opbouwen van animaties? Dan is deze vacature iets voor jou!

Human Resources van de TU Delft is op zoek naar een 'Projectmedewerker ontwikkelen trainingsmateriaal'. Het gaat om het ontwikkelen van trainingsmateriaal en animaties voor medewerkers van de TU Delft die binnenkort gebruik gaan maken My HR.

Dit materiaal heeft als doel om de gebruikers snel en prettig het nieuwe systeem te laten kennen. Het materiaal moet passen bij de verschillende doelgroepen: secretaressen, HR adviseurs, recruiters, leidinggevende en selectiecommissieleden.

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€14,51
Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: Creative jobs

Job description

Voor het trainingsmateriaal moet het volgende ontwikkeld worden:

Een online omgeving voor de betrokkenen met alle trainingsmaterialenmiddelen, zoals, instructievideo’s, opdrachten, Quick Reference Cards, handleidingen, contactpersonen, werkafspraken, procesflows en een chatplatform. Deze omgeving is de plaats waar alle betrokkenen tijdens de training en daarna alle informatie over het systeem kunnen vinden.

De inhoud van de materialen die op de online omgeving worden aangeboden worden gemaakt door het projectteam. Jij gaat ondersteunen bij het opmaken van materiaal zodat dit gemakkelijk te begrijpen is voor de beoogde doelgroep.

Duration

  • c.a. 16 uur per week
  • zo snel mogelijk

Skills needed

We zijn op zoek naar iemand die die creatief is en goed is in vormgeven van diverse projectmaterialen en informatie zoals infosheets, handleidingen, presentaties e.d. We zijn opzoek naar iemand die

  • Ervaring heeft met het editen van videomateriaal (liefst in het kader van online training)
  • Ervaring heeft met bouwen en opzetten van een online leeromgeving/websites
  • Ervaring heeft met Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign en After Effects of Premiere
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Maureen. She is in charge of this application so she knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close