Parttime Junior Developer

Dit IT-bedrijf is op zoek naar versterking voor hun ontwikkelteam en zoeken daarvoor een enthousiaste Parttime Junior Developer!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

€13,48
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: IT / Programming

Job description

Je zult aan de slag gaan bij een informele maar professionele werkomgeving in Delft waar je werktijden kunnen worden aangepast aan je studie.

Je zult samenwerken met je collega's aan de uitbreiding van bestaande software en helpen nieuwe software voor regionale luchthavens in binnen- en buitenland te ontwikkelen. In overleg met de opdrachtgever worden voor de bestaande software nieuwe functionaliteiten gedefinieerd en mede door jou gerealiseerd. Je bent verantwoordelijk voor een goedwerkende oplossing voor jouw deelproject, je denkt mee in het ontwerp, helpt bij de implementatie en het oplossen van storingen.

Duration

Voor een tot twee dagen per week beschikbaar. Werkdagen zijn aanpasbaar aan je studierooster. Bij een verdere groei wil het bedrijf je de kans geven om door te laten groeien naar een fulltime functie.

Skills needed

  • Front-end of back-end ervaring
  • Ervaring met programmeren in C#
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it