Pakketten bezorger!

Dit bedrijf is op zoek naar representatieve studenten die wekelijks pakketten naar onderwijsorganisaties (vooral basisscholen) in Delft kunnen brengen en weer ophalen. Ze zoeken iemand die klantvriendelijk is en kan inspelen op de behoeftes van de klant. Ben jij vriendelijk en in bezit van een rijbewijs? Solliciteer dan

Starts as soon as possible
Location: Delft
Type: Logistics

Job description

We zijn op zoek naar representatieve studenten met een rijbewijs,

De pakketten zijn meestal dozen met boeken en die kunnen aardig wat wegen.

De hoeveelheid te bezorgen en op te halen pakketten wisselt per week, oftewel er is geen vast aantal uren af te spreken. Dinsdag is een vaste dag dat er spullen bezorgd worden. Co├Ârdinatie van de rit wordt door ons geregeld. En er is een auto beschikbaar voor de ritten.

Omdat de koerier het visitekaartje is van dit bedrijf zijn we op zoek naar kandidaten die klantvriendelijk zijn en niet terugdeinzen als een school een verzoek heeft dat niet op de rittenlijst staat.

Duration

Je zal op dinsdag middag/avond 4 uur boeken rondbrengen. Dit zal zijn voor de komende 3 maanden.

Skills needed

  • Je bent in bezig van een rijbewijs B
  • Je bent (klant) vriendelijk
  • Je bent op dinsdag beschikbaar
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close