Ondersteuning duurzaamheidsadvies in de bouw?

Wil jij graag het verschil maken door onderdeel te worden van een klein maar invloedrijk duurzaamheid adviesbureau in de bouw?

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

N.O.T.K.
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: Organization

Job description

Aangezien het adviesbureau veel projecten heeft, zoeken zij versterking in de vorm van praktische ondersteuning in hun projecten. Het gaat om een adviesbureau met ‘slechts’ 2 personen, maar wel betrokken bij grote projecten (zoals bol.com, het Carré in Amsterdam). Het adviesbureau helpt architecten, ontwikkelaar en eigenaren van gebouwen in het realiseren van duurzame gebouwen. Zij richten zich op de Utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen die worden verbeterd. Ze werken veel met BREEAM-NL als methode, en hebben in projecten óf de rol van adviseur (BREEAM-NL Expert), óf als auditor (BREEAM-NL Assessor). Daarnaast omvat een klein deel van hun werkgebied het verzorgen van Energielabels of Energie-adviezen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ondersteuning van de voorbereidingen van assessments (audits), zoals het verzamelen en controleren van de juiste stukken (tekeningen, rapporten), het schrijven van een toelichting bij de rapporten, af en toe meegaan naar gebouwinspecties en/of vergaderingen van de opdrachtgever en deze uitwerken. Bij Energielabels/energie-adviezen zal het voornamelijk gaan om het uittrekken van bouwkundige tekeningen (m2), meegaan naar gebouwinspecties, en het uitvoeren van energieprestatieberekeningen.

Duration

6-12 maanden, voor 16-24 uur per week. Het werk is flexibel in te delen.

Skills needed

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je beschikt over een goede schriftelijke communicatie
  • Je kunt bouwkundige tekeningen lezen
  • Je hebt interesse in duurzaamheid in de bouw/het vastgoed
  • Je kunt goed overweg met Excel
  • Kennis van BREEAM-NL is een pré

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it