Flexibel werken in een callcenter!

Ben jij niet bang voor klantcontact en heb jij het komende half jaar tijd over?

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

11,54
Starts on: January 01
Location: Den Haag
Type: None

Job description

Het bedrijf waar je aan de slag zal gaan, gaat het mogelijk maken om makkelijker online formele zaken te regelen. Door het uitgeven van een hoogwaardige digitale identiteit aan een gebruiker kan deze zich op een veilige manier digitaal identificeren, digitaal documenten ondertekenen en digitaal gegevens uitwisselen.

De eindgebruiker doorloopt via een app het registratieproces. Jij bent verantwoordelijk voor het vaststellen van de identiteit van de eindgebruiker en het op een juiste wijze valideren en registreren van zijn of haar gegevens. Onderdeel van dit proces is een live videogesprek waardoor jij met hoge zekerheid iemands identiteit kan vaststellen.

Naast de registratie werkzaamheden, die niet altijd een volle dag in beslag zullen nemen, wordt van je verwacht dat je kleine taken uitvoert die op dat moment beschikbaar zijn. Jouw werk zal impact hebben op het uiteindelijke product en je zal onderdeel zijn van een team van slimme en ambitieuze collega’s met diverse achtergronden.

Duration

Vermoedelijke duur van de werkzaamheden: 6 - 12 maanden.

Skills needed

  • Je bent klantvriendelijk maar begrijpt tegelijkertijd goed dat je nooit kan afwijken van onze strenge procedures.
  • Je kunt erg secuur werken.
  • Je bent wekelijks tussen de 16 en 40 uur beschikbaar.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jan-Willem. He is in charge of this application so he knows everything about it

We are currently working from our home-offices

From the 23rd of March until the 6th of April the Stud board will be working from home. This due to the Coronavirus measures taken by the Dutch government. We are still reachable by phone and email!

Close