Medewerkers gezocht voor 1 avonddienst per week bij bouwkunde

Ben jij beschikbaar voor 1 middag/avond in de week voor een langere periode en heb jij technisch inzicht? Dat is deze baan iets voor jou! Je zult verantwoordelijk zijn voor het plaatsen en ophalen van goederen, technische klusjes en het ingrijpen bij kleine storingen.

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

10.71
Starts on: September 21
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

Je zult verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van gevraagde goederen op afdelingen en het ophalen van stoelen, beamers, tv schermen etc. Ook zal je een servicetelefoon dragen voor het openen voor lockers en kleine onvoorziene storingen. Daarnaast zal je beamers moeten aansluiten en computers resetten en andere kleine taken op je nemen.

Duration

Dagelijks van 16:00 tot 20:00 voor 1 dag per week. We zijn opzoek naar 1 medewerker voor maandag en 1 medewerker voor woensdag. Startdatum is maandag 21 september.

Skills needed

  • hands on mentaliteit
  • technisch inzicht
  • aanpakker
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Maureen. She is in charge of this application so she knows everything about it