Medewerker profileringsfonds gezocht!

Ben jij aan het einde van je studie of zelfs al afgestudeerd aan de TU Delft? Is afspraak bij jou afspraak? Ga deze uitdaging aan en word medewerker Profileringsfonds bij Education Service Centre! Do you have what it takes?

Starts on: April 25
Location: TU Delft
Type: None

Job description

Als medewerker Profileringsfonds heb je een functie waarin je zeer zelfstandig werkt in de dynamiek van een grote internationale organisatie. Je bent hét aanspreekpunt voor studenten en collega's over de zogeheten Regeling Afstudeersteun, afgekort met RAS. Studenten die studievertraging oplopen door bepaalde bijzondere omstandigheden kunnen bij de TU Delft een financiële vergoeding aanvragen. Je taken zijn hoofdzakelijk gericht op de werkprocessen rondom deze regeling. Je toetst op geldende regelgeving, verwerkt aanvragen binnen Osiris, onderhoudt de deels geautomatiseerde correspondentie en bewaakt de voortgang. Voor het jaarverslag lever je het cijfermatig inzicht vanuit de administratie en zorg je voor de tekstuele onderbouwing.

Je adviseert de Centrale Commissie Financiële Ondersteuning (CCFO), verzorgt de (ambtelijke) ondersteuning en levert relevante gegevens voor de afhandeling van bezwaarschriften. Affiniteit met automatiseren is nodig voor de digitale ontwikkeling van de functie en de werkprocessen. Klantcontact is een belangrijk element van de functie. Je analyseert, evalueert en werkt voortdurend aan verbetering van de processen, waarbij je oog hebt voor service en kwaliteit.

Duration

Je kunt zo snel mogelijk aan de slag voor 32 uur per week voor tenminste 3 maanden.

Skills needed

  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlands als Engels.
  • Qua persoon ben je iemand die initiatieven neemt, inhoudelijk kan overtuigen en daarin enthousiast blijft.
  • Je bent een teamspeler, analytisch, communicatief sterk en iemand die kan sturen op resultaat.
  • Je voelt je thuis is een complexe omgeving en je zet de klant centraal.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Laura. She is in charge of this application so she knows everything about it