Medewerker gezocht ReadMe Library voor 8 uur per week

Voor de uitvoering van het project ReadMe zoekt TU Delft Library een enthousiaste en breed geïnteresseerde lezer die graag bij wil dragen aan het delen en verspreiden van kennis onder de inwoners, professionals en studenten van Delft. In een ReadMe vind je boeken die gericht zijn op een brede ontwikkeling en een leven lang leren. Deze kleine boekenkistjes staan op verschillende locaties in Delft. Iedereen kan hier terecht om gratis boeken te lenen of eigen favorieten beschikbaar te stellen.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

13,70
Starts on: September 01
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

Je regelt praktische zaken die nodig zijn voor het onderhouden van het project. Je hebt contact met de locaties waar een ReadMe-kist staat en onderhoudt deze kisten door boeken aan te vullen of weg te halen. Je koopt in bij kringloopwinkels of boekenmarkten. Ook ga je op zoek naar nieuwe mogelijke locaties. Daarnaast draag je samen met de social media coördinator zorg voor de social media waarmee gewerkt wordt aan een community. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van het Manager Library Resources.

Duration

Je zult 4 maanden 8 uur per week gaan werken. De startdatum is 01-09-2019 en de einddatum is 31-21-2019. Er is kans op verlenging.

Skills needed

  • Je studeert of bent recentelijk afgestudeerd in Delft.
  • Je bent een netwerker, creatief, resultaatgericht, zelfstandig en communicatief vaardig.
  • Je bent in staat een online en offline community te vormen voor de beoogde doelgroep en deze community aan te jagen.
  • Je hebt oog voor wat er op dit moment veel gelezen wordt en weet daarop in te spelen met de ReadMe collectie. De collectie kun je kostenefficiënt collectioneren.
  • Je hebt een fiets om de locaties te bezoeken. Een auto is handig voor de inkoop van boeken, maar niet vereist.

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Laura. She is in charge of this application so she knows everything about it