Marketing en PR videoproductie TU Delft TV

TU Delft TV is een studenten videoproductieteam binnen de TU Delft om op een laagdrempelige manier videoproducties binnen de universiteit te ondersteunen. De producties zijn variƫrend van onderzoeks-, voorlichtings- en evenementvideo's.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

10.61
Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: Marketing

Job description

Als marketing en PR student bij TU Delft TV ben je verantwoordelijk voor het releasen van onze eigen tweewekelijkse videoproductie op onze social media kanalen. Samen met de TU Delft TV coƶrdinator en producers bepaal en bewaak jij het release schema.

Naast deze reguliere werkzaamheden ben je bezig met het opstellen en uitvoeren van een TU Delft TV marketing en communicatie plan. Je bewaakt kijk en engagement cijfers en onderhoudt het contact met belanghebbenden zoals de Delta, het social media team van de TU Delft en het Stories platform van de TU Delft. Je zult regelmatig overleg voeren om onze content verder te verspreiden.

Duration

Je bent gemiddeld 6-8 uur per week bezig en kunt deze uren flexibel indelen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 20:00. Vanwege de aard van de vacature is een Commitment van minimaal 1 jaar gewenst.

Skills needed

  • Je kunt zelfstandig werken en maakt planningen
  • Je bent communicatief sterk
  • Je hebt een breed technisch interesse
  • Je kunt goed Engels en Nederlands spreken en schrijven
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Lisa. She is in charge of this application so she knows everything about it