Maak DNA dossiers voor TU Delft gebouwen!

Stud is op zoek naar iemand die een DNA dossier van TU Delft gebouwen kan maken.

Het DNA-dossier is een document met allerlei technische informatie, gegevens en kenmerken (werktuigbouwkundig, elektrotechnisch, bouwkundig) over een gebouw van de TU Delft. Het doel is om inzicht te hebben en te houden over het beheer van een gebouw en het benodigde onderhoud.

Binnen de TU is een DNA-dossier van gebouw TBM (31) en Bouwcampus (26) beschikbaar, dit dient als leidraad voor de op te stellen DNA-dossiers van alle andere gebouwen.

Starts on: June 12
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

De werkzaamheden zullen in onderstaande volgorde plaatsvinden. Deze aanpak wordt geadviseerd:

  • Stel zeker dat het DNA-dossier van gebouw 31 volledig is aangevuld goedgekeurd door de TU Delft. Vervolgens kan deze worden gekopieerd en aangevuld worden voor de overige gebouwen.
  • Als voorbereiding kan de student alvast kennisnemen van alle vermelde bronnen in het DNA-dossier van gebouw 31, omdat deze ook toepasbaar zijn op de andere gebouwen.
  • Minimaal 1 dag mee te lopen met de gebouwbeheerder van het gebouw van toepassing, aangezien zeer waarschijnlijk niet alle vragen beantwoord kunnen worden vanuit de bronnen.

Duration

Drie dagen per week de gehele zomer flexibel.

Skills needed

Vereiste is dat de student technische tekeningen kan lezen en beschikbare kennis heeft van gebouwen in de volgende categorieën:

  • Technische constructie
  • Utiliteiten (klimaat-, elektra- en werktuigbouwkundige installaties)
  • Duurzaamheid en energielabels van gebouwen
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Tim. He is in charge of this application so he knows everything about it