Lesgeven op een basisschool

Altijd al willen lesgeven op een basisschool en kinderen bij willen spijkeren over wetenschap en technologie, dan is dit de baan voor jou!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€20,-
Starts on: September 15
Location: Regio Den Haag
Type: Creative jobs

Job description

Dit bedrijf biedt een andere manier van leren aan. Zij worden ingehuurd door basisscholen op verschillende locaties in de regio (Den Haag, Zoetermeer). Zij bieden lessen aan op het gebied van Wetenschap en Technologie en hebben zich gespecialiseerd op het Onderzoekend en Ontwerpend leren. Je zult voor een groep van maximaal 12 kinderen een thematische cursus geven een keer per week. Hierbij kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Hierbij staat het onderzoekend leren centraal. De kinderen worden uitgedaagd om zelf op onderzoek te gaan en zelf vragen te ontwikkelen.

Je zult eerst meelopen met naschoolse lessen om te kijken of het werk bij je past, als het meelopen goed bevalt zul je een basistraining op het gebied van didactiek, pedagogiek en onderzoekend leren krijgen. Hierna kun je aan de slag als docent voor een naschoolse cursus.

Duration

Je zult in een periode van 6-10 weken achter elkaar 1 uur per week lesgeven op dezelfde dag van de week met dezelfde kinderen (groep van maximaal 12 kinderen). Als het goed bevalt en je goede voortgang boekt zou je ook dagdelen voor de klas kunnen staan met een hele groep en hier projecten uitvoeren.

Skills needed

  • Je komt in aanmerking voor een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Je bent een enthousiaste student
  • Je hebt passie voor lesgeven
  • Je werkt graag met kinderen
  • Je hebt een onderzoekende houding
  • Je hebt ervaring met groepen kinderen (maak kenmerkend in CV/motivatie)
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Isabel. She is in charge of this application so she knows everything about it