Helpen bij het ontwerpen van de SECRID Brandstore?

Ben jij een creatieve Bouwkunde of IO student? Heb jij ervaring met het maken van maquettes, tekenwerk en visualisatie? SECRID is op zoek naar studenten die kunnen helpen met het opzetten van de nieuwe SECRID Brandstore in Rotterdam.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€ 10,-
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: Creative jobs

Job description

Secrid is een jong, creatief en snel groeiend bedrijf. De sfeer is open en informeel en ons team is gebouwd op persoonlijkheden: verschillende achtergronden die verbonden worden door creativiteit, bescheidenheid en respect.

Onze producten zijn altijd via retailers of via onze eigen website verkocht. Nu zijn wij klaar voor de volgende stap, een eigen winkel en jij kan onderdeel zijn van dat proces.

We zoeken 1 á 2 studenten die het visualiseren in de vingers hebben en zich hier ook graag mee bezig houden. Deze visualisaties zullen zowel digitaal als in de vorm van maquettes zijn. Voor het bouwen van maquettes hebben wij dan ook voldoende faciliteiten, zoals een lasersnijder en een 3d printer.

Je zult je vooral bezig houden met

- Het beheren en aanpassen van het 3d model

- Renders maken en zo nodig bewerken in photoshop

- Tekeningen en/of 3D model omzetten in een maquette

- Test opstellingen maken in de maquette, fotograferen en zo nodig bewerken met in photoshop

Wat kun je van ons verwachten

Bij Secrid werk je in een inspirerende en dynamische omgeving. Door de snelle groei is de organisatie constant in ontwikkeling. Met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar is ons team jong en energiek. Karakter vinden we bijna net zo belangrijk als ervaring en bij Secrid doen we veel samen, zowel onder werktijd als daarbuiten.

Ieder kwartaal hebben we een intern event en aan het einde van de dag maken we vaak tijd voor een drankje, in de lounge van ons gloednieuwe pand of nog beter: buiten op de kade. Voor de liefhebbers worden er spelletjesavonden georganiseerd, stoelmassages gegeven en is er de mogelijkheid om te mediteren. Tussen de middag staat er een lunch voor ons klaar waar we samen van genieten.

Stuur bij je sollicitatie ook je portfolio zodat we goed kunnen zien wat je allemaal al gemaakt hebt.

Duration

3 a 4 dagen in de week voor de komende 3 maanden

Skills needed

  • IO of Bouwkunde student
  • Affiniteit met het maken van maquettes
  • Sketchup
  • Revit of Solidworks is een pre
  • Illustrator en/of autoCAD
  • Indesign
  • Photoshop
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it